HCL.HR

Cross-play bi mogao doći u Overwatch, ali teže je to nego izgleda

Pero Mlinar 02.10.2019.   •   2 komentara


Producenta Overwatcha upitali su kakvi su planovi što se tiče uvođenja cross-playa u taj naslov, a on tu mogućnost nije zatvorio.

I PUBG i Fortnite imaju podršku za cross-play (među-platformsko igranje), a imat će je i Call of Duty: Modern Warfare koji dolazi ovaj mjesec. Samo je Overwatch izgleda nema. A dosta je to popularan naslov. Bilo bi onda šteta da tako i ostane.

Ovaj mjesec, uglavnom, izlazi Overwatch’s Legendary Edition za Nintendo Switch. Nakon toga bit će on prisutan na svim aktualnim platformama. A cross-play bi onda tu vrlo dobro došao – čega je bila svjesna i ekipa s Gamespota koja je o tome upitala Wesa Yanagija, glavnoga producenta toga naslova. Ovako je on odgovorio na taj upit:

Cross-play je nešto što bi u svakom slučaju bilo primamljivo igračima, a pošto sam i sam igrač, volio bih da se to dogodi. Istina je pak da je implementiranje cross-playa u Overwatch znatno teže nego ljudi to očekuju.

Zaključak je pritom prilično jednostavan. Iako cross-play možda jednoga dana i stigne u Overwatch, to neće biti tako skoro. Čak i sam Yagan kaže da o tome nema nikakvih konkretnih informacija za podijeliti, što je praktički pa siguran znak da se o tome tek počelo razmišljati i ništa više od toga.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • lliquid_

    02.10.2019 - 18:43

    sad se oni toga setili

    • jastreb

      @lliquid_, 03.10.2019 - 11:47

      Bolje da niti nisu, u posljednje vrijeme sam skužio da ima dosta novih igrača koje, iz nekog razloga, igra upari sa mnom u quick playu. I nisu smurfovi, vidi se izdaleka da ne znaju igrati.

      Još mi fale i konzolaši >:-(

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?