HCL.HR

U Crusader Kings 3 moći će se voditi ljubavna afera s Papom

Zoran Žalac 02.03.2020.   •   2 komentara


Vladari u Crusaders Kings 3 moći će živjeti pet životnih stilova, a jedan od njih omogućit će im da zavedu vladara Svete Stolice.

Crusader Kings serijal oduvijek je igračima nudio lude mogućnosti spletkarenja na dvoru, zapravo dosta autentične za Srednji vijek. Treći dio otići će korak dalje uvođenjem niza životnih stilova za vladare, među kojima je život intrige. On između ostaloga uključuje specijalizaciju za mučenje i zavođenje, a ovo drugo funkcionirat će malo drugačije nego u drugom dijelu.

Naime, ljubavnici će ovoga puta biti privrženiji igraču, do te mjere da će ga štititi od zabadanja noža u leđa umjesto da to sami rade. Drugačija su i pravila oko toga tko je sve podložan laskanju i zavođenju. Ukratko – pravila nema, bit će moguće zavoditi sve, pa i samog Papu. Štoviše, za zavođenje Svetog Oca postojat će i posebna misija.

Premda bi ova opcija nekome mogla biti bogohulna i kontroverzna, Crusader Kings (3) je igra u kojoj ciljevi opravdavaju sredstva. A svaki vladar zna da blizak odnos s Crkvom itekako pomaže prilikom provođenja raznih nakana. Pa ako Papu zaslijepite u ljubavi, možda zažmiri na jedno oko kad odlučite porobiti susjede u istoj vjeri.

Jeftinije tako nego da imate Vatikanske ugovore s njim.

Komentari (2)

  • SanKa

    02.03.2020 - 10:59

    jos su preblagi. Vatikan je puno gori

  • Apocalypse4987

    02.03.2020 - 11:06

    Epska zadnja rečenica ????

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?