HCL.HR

Crytekov Hunt: Showdown je konačno napustio Early Access

Hrvoje Smoljić 28.08.2019.   •   4 komentara


Hunt: Showdown napustio je Early Access i poziva vas da naoštrite osjetila i krenete u lov na svakojaka čudovišta Louisiane među kojima su najopakiji ipak drugi igrači.

Crytek je proizvođač daleko najpoznatiji po prvom Far Cryu, ali i Crysis serijalu pucačina iz prvog lica. Kako im taj žanr očito leži, posljednjih nekoliko godina odlučili su se posvetiti Hunt: Showdownu. Igra je od toga 18 mjeseci provela u Steamovom Early Accessu, a od danas je dostupna u svojoj 1.0 verziji.

Radi se tu o igri koja nas stavlja u ulogu lovca na glave i baca u velike mape gdje nam je cilj uloviti opaka natprirodna čudovišta. U tom se naumu također natječemo protiv drugih igrača što ovu igru čini skladnom mješavinom PvE i PvP elemenata. Gotova igra dolazi s dvije mape i dva moda – Bounty Hunt i Quickplay. Vašeg lovca također možete opremiti s preko 80 različitih komada opreme i oružja.

Igru krase i vrlo atmosferične vizuale, ali i odličan dizajn zvuka koji je ponekad presudan u uspješnom izvršavanju lova. Bitno je spomenuti kako puna verzija igre ne donosi ništa radikalno novo za igrače koji je već duže vrijeme igraju, ali ukoliko niste među njima,  Hunt: Showdown se čini kao solidno multiplayer iskustvo.

Svakako pogledajte i trailer koji se trudi dočarati kako je igru zaigrati s pokojim prijateljem:

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • Saren

    29.08.2019 - 03:51

    Zabavan je ovo naslov i isplati mu se vremena posvetit. I uvijek je ta neka napetost sto podize atmosferu, jer neznas kad ces i ako uopce naletit na druge igrace xD

  • Black op

    29.08.2019 - 07:22

    Zar ovo nije trebala biti f2p igra?

  • SanKa

    29.08.2019 - 09:34

    sigh..zašto ne SP ?

  • microlightgames

    30.08.2019 - 18:37

    Zavrsio a nije ni poceo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?