HCL.HR

Danas kreće otvoreno beta testiranje hrvatske igre Primordials of Amyrion

Zoran Žalac 14.09.2020.   •   0 komentara


Hrvatski studio GD Entertainment najavio je kako će u idućih tjedan dana testirati svoju nadolazeću igru Primordials of Amyrion. Svi zainteresirani igrači pozvani su na igranje.

Sljedećeg će se tjedna dvije nove igre iz Hrvatske pojaviti u prodaji, no već ovoga tjedna imamo priliku isprobati jednu koja stiže u desetom mjesecu. Primordials of Amyrion je mrežna strateška igra u kojoj se dva igrača bore u duelu (1v1) uz pomoć tzv. Primordiala i Championa, vodeći vojske i brigu za resurse kojima nadograđuju građevine i unapređuju svoje jedinice.

Igra je fantastične tematike, igra se s izometrijskom kamerom i prilagođena je PC platformi. Pojavit će se na Epic Games Store i Steamu, a obje će verzije dijeliti isti multiplayer. Želite li vidjeti ima li Primordials of Amyrion potencijala možete i sami sudjelovati u duelima od danas pa do 21. 9., do kada se održava otvoreno beta testiranje.

Testirat će se balans igre, stabilnost servera i mehanike samog gameplaya. Za sudjelovanje u otvorenom testiranju kasnije tijekom današnjeg dana provjerite stranice igre na Steamu ili Epic Games Storeu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?