HCL.HR

Dangerous Golf je najzabavniji golf koji to nije

Zoran Žalac 04.05.2016.   •   3 komentara


Što dobijete kada spojite tvorce brzog Burnout serijala i jedan od najsporijih sportova? Jednom riječju – kaos. Pogledajte kako izgleda Golf u kojemu je cilj razbiti što više stvari.

dangerous-golf-630x420

Razbijanje automobila u Burnout serijalu bilo je jednako zabavno koliko i sama vožnja. No igranje sljedeće igre tvoraca Burnouta nije jednako zabavno koliko i sam golf. Dapače, potencijalno je zanimljivije. Naime, Dangerous Golf jest simulacija, samo ne simulacija golfa nego razbijanja okoliša lopticom za golf.

Premda se radi o igri nezavisne produkcije, fizikalni model Dangerous Golfa slobodno može ići ruku pod ruku s onima u visokobudžetnim naslovima. A usred tako dobrog razbijanja teško je ne osjetiti neku skrivenu zloću i zadovoljstvo u duši. U konačnoj verziji igre koja na PC i aktualne konzole stiže idućeg mjeseca, osim prikazane kuhinje razbijat ćemo još i palaču, dvorac te benzinsku postaju.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • drdebica

    04.05.2016 - 18:41

    napokon golf koji igraš na malome terenu

  • Grunf_ze_Flyer

    04.05.2016 - 22:18

    Gospodska igra nema što

  • Vejn

    05.05.2016 - 18:25

    A zakleo bi se da sam ostavio post ! Svejedno, ne mogu opet da trazim skrin… Jedva cekam da vidim ovo samo zbog physx efekata, ima sve da puca od njih. Sto se tice igre po ovom trejleru mi djeluje da ce biti glupost

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?