HCL.HR

Dark Souls Remastered prepolovit će cijenu vlasnicima originala

Petra Rukav 24.04.2018.   •   5 komentara


Raspravljalo se hoće li Bandai Namco vlasnicima originalnog Dark Soulsa za PC dati određeni popust prilikom kupnje remaster verzije na Steamu, a izgleda kako su vjerni igrači na dobitku.

Kada je početkom tekuće godine najavljen Dark Souls Remastered fanovi franšize figurativno su umrli kako bi proslavili ovu vijest, a doslovno kad su čuli da za istu neće trebati dati 40 dolara – otprilike 245 kuna – već duplo manje. Doduše, ako posjeduju original iz 2011. godine.

Konkretno, online trgovina Bandai Namcoa slučajno je obećala kako će vlasnici Prepare to Die izdanja za PC dobiti 50% popusta prilikom kupovine remaster verzije originalnog Dark Soulsa. Međutim, Namco je ubrzo uklonio stranicu sa spomenutim informacijama te se izjasnio kako neće postojati nikakvo sniženje.

No, na koncu japanska tvrtka ipak se predomislila te je potvrdila kako popust za lojalnost ipak postoji. Drugačije rečeno, vlasnici Prepare to Die Editiona na Steamu ipak će dobiti 50% popusta prilikom kupnje remastera, također putem Steama, što znači da će uštedjeti 20 dolara odnosno oko 120 kuna.

Treba istaknuti kako će Dark Souls: Prepare to Die Edition biti uklonjen iz prodaje dva tjedna prije izlaska dorađene verzije, preciznije 09. 05.; no, to dakako ne znači da će se vlasnici originala morati zauvijek oprostiti sa svojom starom verzijom te se prebaciti u moderne vode.

Također, ova ponuda odnosi se samo na PC verziju igre kupljene putem Stema, tako da konzolaši – paru na sunce.

Komentari (5)

  • don5pro

    24.04.2018 - 18:22

    Znači ako sam ja dobro izračuno tko sad kupi dark souls 1 prepare to die edition preko instant gaminga i dobije remaster za 50% manje sveukupno će dobit remaster za 182 kn ili ti ga 62 kn jeftinije #ajmozeznitfromsoftwareza62kune

    • mili1985

      @don5pro, 24.04.2018 - 19:57

      Fight the power!

  • Zvonimir Komar

    24.04.2018 - 22:38

    Bilo bi lijepo da su Lost Izalith završili recimo. Ovako da, realno nema baš nekog razloga za oduševljenje, ali svejedno – to je Dark Souls tako da nabavljam 🙂

  • Serpico

    24.04.2018 - 23:55

    Pa dobro, ali dobar deo ljudi je odbijala pomisao da moraju da traže zakrpe za PtDE, plus bi QLOC valjda trebalo da uradi pristojnu podršku za miš i tastaturu.

    • Aldin219

      @Serpico, 25.04.2018 - 06:45

      Stvar je u community – u. Sad će biti hrpa novuh igrača i stabilniju konekciju što znači multilayer!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?