HCL.HR

Darth Vader mogao bi uskoro navratiti u Fortnite

Zoran Žalac 09.04.2022.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Postoje neke naznake da će Fortnite ponovno imati crossover s franšizom Star Wars, a u igri bi se po prvi put mogao pojaviti kultni negativac Darth Vader.

Kad god se pojavi neka glasina o tome da će neki lik postati dio družine u Fortniteu, šanse da se to ostvari veće su od mogućnosti da je glasina neistinita. Fortnite je na kraju krajeva virtualni prostor za promidžbu jednako koliko i platforma za igranje. Stoga računajte da je vrlo sigurno kako u igru uskoro stiže Darth Vader.

Naznaku za to dao je sam Epic Games u nedavnoj prezentaciji Unreal Enginea 5, gdje je na jednom računalu uočena mapa s nazivom “C3S3_VADER”. Doduše, u istom prizoru uočene su i mape za franšize Doom i Family Guy, tako da neki to vide kao šalu ekipe iz Epica.

Ipak, dvije stvari idu u prilog mišljenju da posrijedi nije šala. Fortnite je već u nekoliko navrata imao kolaboracije sa franšizom Star Wars, još za film Rise of Skywalker te za serije Mandalorian i The Book of Bobba Fett.

A kad smo kod serija, imalo bi smisla da se Vader pojavi u aktualnoj trećoj sezoni Fortnitea. Naime, 27. 5. premijeru će imati Disneyjeva serija Obi-Wan Kenobi, za koju je već potvrđeno da će glumac Hayden Christiansen reprizirati ulogu kultnog Vadera. Kad sve to posložimo i zbrojimo, zaista su male šanse da Vader ne završi u Fortniteu.

Komentari (3)

  • alihelper

    09.04.2022 - 13:44

    epic games pravi vrhunski biznis i collabs sa svima.Top company

  • alan40rt

    10.04.2022 - 08:39

    A kad bu Papa Francek uletel na bojište?

  • Sinek

    10.04.2022 - 11:32

    hayden christensen*

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?