HCL.HR

Dauntless će u 2019. loviti igrače na konzolama i mobitelima

Zoran Žalac 08.12.2018.   •   1 komentara


Nakon vrlo uspješne prve godine života, akcijski RPG Dauntless u 2019. će se pojaviti na novim platformama.

Monster Hunter World imao je uspješnu godinu, no ne smijemo zaboraviti da je u 2018. imao i dobru alternativu kroz Dauntless, besplatni online RPG dostupan na PC-u. Kao igra koja je još u beti i ne nalazi se na najpopularnijim trgovinama igara, Dauntless je izborio izvanredan rezultat jer ga je zaigralo više od dva milijuna igrača.

Taj će se broj u 2019. godini sigurno povećati jer Dauntless stiže na nove platforme. U prvom redu, umjesto na Steamu pojavit će se na Epic Games Store, a zatim će uslijediti i verzije za PlayStation 4 te Xbox One. Ova vijest neće obradovati samo publiku na konzolama, nego i postojeće korisnike, jer će multiplayer u Dauntlessu biti cross-platformski te će svi igrati u jednoj zajednici.

Izlazak igre na PS4 i XBOX konzolama planiran je za četvrti mjesec iduće godine, a nakon toga trebale bi uslijediti još dvije verzije – jedna za Nintendo Switch te druga za mobilne uređaje.

Komentari (1)

  • JohnSence

    08.12.2018 - 17:02

    Napisali ste Epig games store umjesto Epic, a sto se igre tice. Fora je dosao sam dosta daleko al nema neki endgame jos tako da treba jos vremena.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?