HCL.HR

Najavljen je Dead or Alive 6 – žene su čedne, a muškarci znojni

Zoran Žalac 08.06.2018.   •   0 komentara


U razvoju je novi nastavak borilačkog serijala Dead or Alive, prvi nakon čak šest godina pauze. Pogledajte kako seksipilni likovi izgledaju u eri 4K gaminga.

Fanovi tabačina pred sam E3 sajam vjerojatno su se nadali novom Mortal Kombatu, no iz sjene je došla najava za nastavak još jedne proslavljene franšize. Nakon šest godina pauze vraća nam se Dead or Alive i bit će mu to formalno prvi pravi nastup na konzolama aktualne generacije.

Samim time, značajan fokus postavljen je na vizualnu stranu igre. Dead or Alive 6 donosi tako dinamične facijalne ekspresije, odnosno različite grimase koje će borci izražavati prilikom upućivanja i primanja udaraca. Njihova tijela će se znojiti (a to u kontekstu DoA serijala zvuči dosta perverzno), te će tijekom borbe dobivati različite rane.

Po pitanju gameplayja nove igrače čeka pristupačniji ulazak u igru uz novi sustav kombo poteza te posebnih napada. Fatal Rush i Break Gauge sustavi omogućit će igračima da jednostavnim komandama dožive uzbuđenje atraktivne borbe i moćnih poteza. No, to neće značiti da će igra biti olakšana i veteranima žanra s obzirom da će tajming za izvođenje poteza biti znatno manji na izazovnijim postavkama težine.

Od povratničkih likova možemo očekivati Kasumi, Helenu, Hayatea, Jann Leeja, Hayabusu i Zacka.

Dead or Alive 6 najavljen je za PC, PlayStation 4 te Xbox One, a trebao bi izaći početkom 2019. godine.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?