HCL.HR

Deathloop dobio fantastičan trailer u stilu James Bond filmova

Zoran Žalac 26.02.2021.   •   0 komentara


Novi trailer za nadolazeću akcijsku igru Deathloop pokušao nam je dočarati osjećaj deja vua, uz orkestralni aranžman u stilu uvoda u filmove iz serijala James Bond.

Ponekad je teško u jednoj rečenici objasniti premisu igre Deathloop bez da to zvuči komplicirano. Zadnji pokušaj tvoraca te igre je opis kroz osjećaj deja vua. Kako kažu, glavni lik Colt nalazi se u ponavljajućem stadiju deja vua svaki put kad ga njegova suparnica spriječi u eliminiranju osam meta na otoku Blackreef. Jedna od tih meta zove se Frank Spicer i predstavljena nam je u novom, stilski raskošnom traileru.

U videu je svoju premijeru imala i originalna pjesma za igru, zvana “Deja vu” koju su napravili Sencit Music i FJØRA. Stvar je to koja dosta podsjeća na bondovske pjesme, a definitivno nije jedini segment s tom inspiracijom jer i montaža trailera uvelike ostavlja *deja vu* na neke filmove o Jamesu Bondu. Nije slučajnost, ako ste se pitali, jer je redatelj izgleda igre Sebastien Mitton izlistao filmove koji su mu utjecali na proces dizajniranja okoliša za igru, a Skyfall iz 2012. mu je prvi na listi.

Deathloop izlazi za PlayStation 5 te PC platformu 21. 5. ove godine. Ima pištolj na kojemu piše “BLAM!” – to je ukratko najvažnije što trebate znati.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?