HCL.HR

Deathloop dolazi na Xbox (Game Pass) i donosi velike promjene

Zoran Žalac 15.09.2022.   •   5 komentara


Deathloop nakon godinu dana stiže na Xbox Series konzole a kroz Golden Loop ažuriranje na svim će platformama donijeti značajne dodatke i poboljšanja.

Prošla je godina dana otkako se na PlayStationu 5 i PC-ju pojavila igra Deathloop. To znači da je istekao 12-mjesečni period ekskluzivnosti te igre pa će se ona uskoro pojaviti i na Xbox Series konzolama. Deathloop će se na Xbox Series X/S pojaviti već sljedećeg tjedna – 20. 9., a istoga dana stiže i na Game Pass pretplatu za Xbox i PC. Igra se već sada može staviti na preuzimanje.

Ovo će biti skoro poput drugog lansiranja igre, s obzirom da je najavljeno besplatno ažuriranje zvano Golden Loop. U sklopu istoga igrači će dobiti jedno dodatno oružje, nove neprijatelje, nove nadogradnje, produženi kraj igre te opciju cross-platform matchmakinga za PvP dio igre. Dobra je vijest da će to ažuriranje biti dostupno za sve verzije igre – uključujući i stara izdanja za PC i PlayStation 5.

Komentari (5)

  • TheCroTino

    15.09.2022 - 13:00

    Po meni dost ok igra, puno ljudi ju posralo ko da je fifa. Nije dobra ko dishonored serijal al nije da nevalja

  • ajdin_sa

    15.09.2022 - 14:18

    Taman da joj se vratim nakon 4 5 mjeseci . Igra je odlična, znam da svima ne paše konstantno ponavljanje ali što više otkrivas i dolazis do drugačijih scenarija . Tako da i repeticija nije tolika dosada kako su mnogi govorili na launchu . Eto biće za koji dan i na ps+ i vidjecete da je dobra igra jer je gameplay odličan

  • Valter

    15.09.2022 - 18:12

    Da barem imam Xbox…pa da mogu uzivat u ovoj igrici

  • mtgamer

    15.09.2022 - 19:20

    Odlična vijest 🙂

  • Zlo

    17.09.2022 - 12:04

    Dobra vest

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?