HCL.HR

Demo verzija Anthema neće nas učiti kako se kontrolira igra

Zoran Žalac 22.01.2019.   •   1 komentara


Glavni producent Anthema pojasnio je kakve razlike možemo očekivati između demo verzije i konačne inačice igre.

Počevši od 25. ovog mjeseca, pretplatnici EA Accessa moći će na dva dana pristupiti tzv. demo verziji Anthema na PC-u i Xboxu. Svi ostali, uključujući vlasnike PS4 konzole, moći će Anthem isprobati od 1. 2. do 3. 2. Iako će demo verzija biti najbolji način da igrači provjere odgovara li im Anthem, iz BioWarea napominju kako demo neće biti u potpunosti reprezentabilan konačnom iskustvu.

Prije svega, demo verziju igrat ćemo s već razvijenim likom te nećemo vidjeti nikakve tutoriale. Igra će biti drugačije balansirana, odnosno lakša nego u konačnoj verziji, a cijene predmeta i opreme (ekonomija) bit će znatno drugačije od onih u finalnoj verziji. U demu nećemo moći birati svog pilota, neke će se misije zvati drugačije i možda ćemo vidjeti neke bugove koji bi u međuvremenu trebali biti već ispravljeni.

Nigdje se ne spominje optimizacija igre za PC, ali u tom pogledu ipak treba više pozornosti obratiti na Nvidiju i AMD, tj. na nova izdanja drivera za njihove grafičke kartice.

Komentari (1)

  • funky0308

    22.01.2019 - 21:26

    Probam ovo obavezno 01.02 , pretplatu na Origin nemam pa cekam 01.02. Zanima me igra, pogotovo ako ne tjera da imam ekipu s kojom igram jer nitko od mojih ne zeli igrati Anthem. Bas da vidimo kakva je igra, a kada izadje da vidimo i koliko se EA unormalio na Anthemu ili su se i u Biowareu polakomili..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?