HCL.HR

Destiny 2 je besplatan od danas, a Bungie već planira buduće igre

Pero Mlinar 01.10.2019.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Danas izlazi besplatna verzija Bungievog naslova nazvana Destiny 2: New Light, a osim što je planiraju ispravno podržati, u studiju se već razmišlja gdje krenuti nakon toga.

Osim što Destiny 2 danas dobiva novu ekspanziju Shadowkeep, još je zanimljivije što taj naslov velikim dijelom postaje besplatan. Izlazak Destinyja 2: New Light pritom označava veliki zaokret u podršci tog naslova. Jer ne radi se o nekoj okrljaštenoj verziji igre – osim što je besplatan, New Light sadrži sve dodatke iz prve godine, uključujući i Red War, Curse of Osiris i Warmind kampanje. A Bungie ima planova da s vremenom te sadržaje i proširi, tako da se od te verzije ne dižu ruke u samome startu. Trebat će se tu uložiti još podosta rada.

Istovremeno pak u Bungieju već kuhaju ideje za neki novi naslov koji nije Destiny. Okvirni je rok još prilično daleko – igru planiraju lansirati najkasnije 2025., no izvršni je direktor bio izričit po tom pitanju. “Imamo prilično jasno definiran smjer da do tada transformiramo Destiny, a na tržištu ponudimo neke nove franšize.” – izjavio je za IGN.  Za sada nije poznato o kakvim bi se franšizama moglo raditi, sve je to još uvijek vrlo okvirno, vremena da se definiraju stvari još ima.

Inače, ako ne znate, Destiny 2 prebačen je sa servisa Battle.net na Steam pa je sad to mjesto na kojemu možete ili besplatno preuzeti Destiny 2: New Light ili kupiti ekspanziju Shadowkeep. Besplatna bi verzija trebala postati igriva tijekom dana.

Komentari (3)

  • U.M.O

    01.10.2019 - 11:15

    E daj boze da Bungie se vrati na stari put slave

  • locutus of borg

    01.10.2019 - 12:29

    Ima li ko da igra pa da se udruzimo?

    • extronusl

      @locutus of borg, 01.10.2019 - 15:40

      ja sam igrao jos na battlenetu.. i sad bi onda poceo, al otpocetka (imam forsaken btw)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?