HCL.HR

Destiny 2 sklopio pakt s vragom – surađivat će s Fortniteom

Zoran Žalac 22.08.2022.   •   2 komentara


Naviknuti smo na to da se u Fortniteu pojavljuje sve i svašta. Ali, ne događa se baš često da se Fortnite pojavljuje u drugim igrama.

Ne bi nas čudilo da likovi iz serijala Destiny završe u Fortniteu, jer svi kad-tad završe u Fortniteu. Međutim, čini se kako najnoviji crossover biti suprotnog smjera – u Destinyju 2 trebali bi se pojaviti skinovi iz Fortnitea. 

Tako barem sugerira rudar podataka za Destny 2 pod nadimkom Ginsor, koji je iskopao tri oklopa s neodoljivom podudarnošću prema specifičnim skinovima u Fortniteu. Službeno otkrivanje ovog crossovera vjerojatno će se dogoditi sutra od 18 sati, za kad je zakazano otkrivanje nove sezone i ekspanzije Destinyja 2.

U ovom trenutku nije poznato kakvi će biti razmjeri ovog crossovera, tj. hoće li rezultirati samo s tri gore prikazana oklopa ili možda više njih.

Zanimljivo je da ova potencijalna suradnja dolazi nakon što je razvojni tim Bungie, zajedno s Destinyjem, postao vlasništvo PlayStationa, odnosno Sonyja. A upravo je Sony nedavano uložio više od milijardu dolara u tvorce Fortnitea (Epic Games).

Komentari (2)

  • Kralj Budala

    22.08.2022 - 13:25

    Svi drugi idu Fortnaitu a Destiny je toliko jak da Fortnait ide nj! 😂

  • r3voken

    22.08.2022 - 14:21

    Iako je neobični collab dosta dobro skinovi izgledaju. Ne igram više Fortnite, ali uzeli su definitivno jedne od boljih skinova koji će se fino uklopiti u igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?