HCL.HR

Deus Ex: Mankind Divided predstavlja Adama Jensena 2.0

Zoran Žalac 23.10.2015.   •   5 komentara


On to nikada nije tražio, ali u novom Deus Exu Adam Jensen je nadograđen novim sposobnostima i vještinama, primarno onima za onesposobljavanje neprijatelja.

Protagonist Adam Jensen u Deus Ex: Human Revolutionu upoznavao se sa svojim augmentacijama jednako kao i sami igrači. U nastavku zvanom Mankind Divided Jensen je već u startu frajer i operativac s kojim nema šale. Osim ako prvi ne počne vic. On je sada Adam Jensen 2.0, kako nam sugerira novi trailer za igru.

Iz priloženoga se može vidjeti kako su neki od korisnih Jensenovih augmentacija sada Titan oklop koji se obavija oko njega te strujno šokiranje pomoću ruke. Ovo drugo, dakako, možemo zahvaliti Venom Snakeu iz MGS5 koji je Jensenu pokazao kako uvijek uza sebe može imati oružje koje nije smrtonosno, a dovoljno je praktično da ga se koristi i kad stealth pristup zakaže.

Deus Ex: Mankind Divided izlazi 23. 02. iduće godine za PC, PS4 te XB1. Na PC-u će to, kako sada stvari stoje, biti jedna od prvih DirectX 12 igara.

Komentari (5)

  • torgal

    23.10.2015 - 16:52

    jbg . hoce li biti skoro nesto o igrama Dragon Quest Heroes i MArio MAker ,uopste niste radili nijedan pretres 🙂

    • RedEy3

      @torgal, 23.10.2015 - 23:35

      kakve to ima veze s deus ex??

  • KhorneFlake

    23.10.2015 - 17:03

    Meni lično jedna od najiščekivanijih igara, Human Revolution sam prošao bar 3 puta, možda čak bacim i preorder. Ne sumnjam da će igra biti super, a i soundtrack, a ni tehnikalije ne zaostaju, pogotovo kosa, TressFX3 čini HairWorks da djeluje kao na voštanim figurama.

  • Vejn

    23.10.2015 - 17:48

    Grafika djeluje ok, nista specijalno ali moze proci. Nedostatak Anti-aliasing na svakom koraku, preveila, iritirajuca nazubljenja. Ali to ce na PCu biti sredjeno vjerovatno. Gledam pokrete usana i ono sto govore i placem od smjeha hahahah .Ovo je ocajno uradjeno, ovo je gore i od Betmen seijala. Eh, L.A Noire…. Steta, kad se njega sjetim ovo mi djeluje ko da je radjeno 2002 .

  • goldfinger

    23.10.2015 - 18:57

    Definitivo jedna od najiščekivanijih igara u 2016.!!(+)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?