HCL.HR

Do daljnjega je odgođena čudna SF igra Pragmata

Zoran Žalac 13.06.2023.   •   5 komentara


Iz Capcoma su najavili kako njihova neobična igra Pragmata ipak neće biti spremna za izlazak u 2023. godini. Sada čak više ne žele davati nikakva obećanja.

Capcom je na svojoj sinoćnjoj prezentaciji kratko prikazao Pragmatu, onu igru koju su najavili još prije tri godine pa joj dvaput odgađali izlazak. Doznali smo kako se misteriozna djevojčica zove Diana, a vidjeli smo i nekolicinu kadrova u kojima dva lika bježe iz svemirske postaje. Sudeći po viđenom, Pragmata će biti akcijska igra iz trećeg lica, a borit ćemo se protiv androida.

Pitanje koje se postavlja jest: kada? Iz Capcoma su poručili kako im je jako žao što igru neće moći dostaviti ove godine. Teškog su srca odgodili izlazak jer im je potrebno više vremena za razvoj. Igra je sada odgođena do daljnjega, ili kako je prikazano na ovom simpatičnom crtežu:

Komentari (5)

  • Dajsikeks

    13.06.2023 - 17:48

    Barem znamo da ovaj zna pričat engleski… Nek Capcom eksperimentira s igrom

  • Ico220

    13.06.2023 - 17:52

    Mislim da se ne zove Daisy, nego Diana

  • MAJSTOR RINGO

    13.06.2023 - 18:36

    Gledao sinocnu capcomovu prezentaciju, iskreno ne celu, kada sam video da su odlozili ponovo Pragmatu na neodredjeno, potpuno se razocarao, a iskreno ono sto sam video bila su uglavnom ta japanska s*anja od igara, jedino vredno je dragons dogma 2.

    • kebbab

      @MAJSTOR RINGO, 13.06.2023 - 23:52

      Koja japanska s*anja? Meni je bilo ok jedino taj Exoprimal mi ne odgovara. Šteta što su na našim prostorima neke igre i serijali jako nepopularni i nepoznati.

    • Overlord94

      @kebbab, 14.06.2023 - 00:03

      Kao što su u Japanu zapadne igre dosta nepopularne, a dok je od zapadnih npr. Minecraft dosta popularan u Japanu. Na Zapadu JRPG nije toliko popularan u Japanu. Čak Sony sili japanske programere da cenzuriraju japanske igre za PlayStation.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?