HCL.HR

Doom multiplayer ćete moći zaigrati besplatno uskoro

Igor Belan 06.04.2016.   •   5 komentara


Ako niste upali u nedavnu zatvorenu betu, novi Doom moći ćete okusiti u otvorenoj multiplayer beti sredinom ovog mjeseca, a najavljen je i svima dragi Season Pass.

doom-4

Nedavno ste mogli pogledati kako smo se mi snašli u multiplayer komponenti novog Dooma kada smo objavili video komentar iz zatvorenog beta testa, no uskoro dolazi red i na sve vas koji zatvorenoj beti niste mogli pristupiti.

Bethesda je ranije danas otkrila kako će održati otvoreno beta testiranje Doom multiplayera za vikend od 15. do 17.04. i to na sve tri platforme – PC, PS4 i Xbox One.

Kao što i priliči jednoj otvorenoj beti, igru će tada moći isprobati svi zainteresirani igrači potpuno besplatno, a na ponudi će biti isti sadržaj kao i u slučaju zatvorenog beta testa. Točnije, radi se o dva moda (Team Deathmatch i Warpath) na dvije mape (Heatwave i Infernal).

Dobre vijesti ne prestaju tu budući da je Bethesda najavila i kako će multiplayer komponenta Dooma dobiti neke besplatne dodatke nakon izlaska igre. SnapMap, mod koji omogućuje stvaranje multiplayer sadržaja koji igrači potom mogu dijeliti jedni s drugima, dobiti će besplatne nove module, objekte i druge nadogradnje s vremenom. Osim toga, id Software će nakon izlaska igru obogatiti s potpuno besplatnim novim modovima igre.

I otprilike tu prestaju dobre vijesti. Naime, Bethesda je također objavila kako će se određeni novi sadržaji izbačeni nakon izlaska igre morati dodatno plaćati – poput novih mapa. Najavljena su tri DLC paketa koji će sadržavati nove stvari poput mapa, hack modula, oružja i demona, a prvi takav DLC izaći će ovog ljeta. Svaki komad DLC-a koštati će 15 američkih dolara, no moguće je unaprijed kupiti sva tri kroz magiju Season Passa za 40 američkih dolara.

Zvuči skupocjeno jer i jest, no možda ćete se bolje osjećati kada čujete da samo prvi DLC donosi tri nove mape, jedno novo oružje, novog igrivog demona, novi set armora, novi komad opreme, nove hack module i taunt pokrete te nove boje i uzorke koje možete prilijepiti na svog in-game avatara.

Kako molim? Niste čuli da smo mi sudjelovali u zatvorenoj beti Dooma i totalno rasturili dva meča koristeći DualShock 4 kontroler? Zločesti vi! Iskupite se i pogledajte taj već puna dva dana star video ispod.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • DonMate

    06.04.2016 - 22:01

    Super! Isprobat ću koliko sam dobar u arena shooteru sa dualshockom 4. 😀

  • KhorneFlake

    06.04.2016 - 22:07

    Gledam ovom u susret.

  • GTA222

    07.04.2016 - 08:30

    Ja sam igru već probao na PC i dobra je, ali samo se nadam dobroj kampanji.

  • zlakob

    07.04.2016 - 11:02

    i just came all over my table :$

  • Duxkaos

    08.04.2016 - 19:55

    Jedva cekam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?