HCL.HR

Dostupno novo ažuriranje softvera za Wii U

ToxarE 11.07.2013.   •   0 komentara


Novo ažuriranje softvera za Nintendovu Wii U konzolu sada je dostupno, no ne radi se velikom ljetnom updateu najavljenom prije nekoliko mjeseci.

Vlasnici Wii U konzole od sada mogu ažurirati svoj mladi next-gen uređaj na verziju 3.10. Radi se o manjem ažuriranju koje donosi mogućnost da konzola u stanju ‘spavanja’ periodično provjerava jesu li dostupna nova ažuriranja za instalirani softver te ih preuzme i instalira ako jesu. Riječ je o opciji koja se može i ugasiti u postavkama konzole. Osim toga, novi update donosi i “razne popravke i poboljšanja”, no Nintendo nije išao u detalje o tome što se točno poboljšalo i popravilo.

Podsjetimo, nakon velikog ažuriranja u travnju koje je ubrzalo rad konzole, Nintendo je obećao i drugi veliki update softvera za Wii U tijekom ljetnog perioda. Od tog ažuriranja očekuje se daljnje ubrzanje rada konzole, kao i dodavanje nekih još neotkrivenih novih mogućnosti. Ipak, ne očekujte da ćete to ažuriranje vidjeti u ljetnom periodu kako su najavili. Nintendo je potvrdio kako ga možemo očekivati tek početkom jeseni, odnosno krajem rujna i početkom listopada.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?