HCL.HR

Dragon’s Dogma: Dark Arisen stiže na Nintendo Switch

Filip Zorić 09.01.2019.   •   3 komentara


Nintendo nastavlja s prebacivanjem svih postojećih igara na svoju konzolu – uskoro dolazi Dragon’s Dogma: Dark Arisen na Switch.

Godine 2012. izašla je igra pod imenom Dragon’s Dogma. Bio je to akcijski RPG u kojem smo se borili s čudovištima i zmajevima u fantazijskom svijetu. Igra je je godinu dana kasnije dobila poboljšanu verziju u obliku Dragon’s Dogma: Dark Arisen, a upravo u toj verziji sukobit ćemo se sa zmajevima na Nintendo Switchu.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen dolazi na Nintendo Switch 23. 4. ove godine po cijeni od 30 eura. Izgleda da će u igri biti prisutan sav sadržaj koji smo u vidjeli u Dark Arisenu, uz sav DLC. Također je obećano kako će biti poboljšano grafičko sučelje za lakše igranje na Switchu dok je u prijenosnom modu. Saznali smo i da igračima neće biti potrebna Nintendo Online pretplata za korištenje Pawn mehanike u igri, koja dopušta dijeljenje kompanjona s drugim igračima.

Komentari (3)

  • Mah

    09.01.2019 - 11:03

    I samo tako udri nostalgija za dogmom

  • omar500

    09.01.2019 - 13:27

    Jedan od najboljih RPG naslova sedme generacije, a i sire. Topla preporuka za sve koji nisu odigrali.

  • moordrak

    10.01.2019 - 18:26

    Dragons dogma mi je bio najveće razočarenje na X360 platformi ikada. Ubacili su nekakav isforsirani nazovi multiplayer, komplicirano, nigdje objašnjeno leveliranje, sistem pawn pomagača također loše i nikako objašnjen, putovanje preko forge-a koje nikad nisam shvatio, questove koji ne služe ničem i na kraju, što uopće treba raditi u igri? Nekakav JRPG-RPG bućkuriš bez glave i repa. Respect ako se nekome ovo sviđalo. Ja sam bez veze bacio 400kn.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?