HCL.HR

Dynamics mehanika unosi najveće promjene u Football Manager otkako serijal postoji

Zoran Žalac 09.10.2017.   •   1 komentara


Sports Interactive je pojasnio kako će funkcionirati Dynamics mehanika – najveći novitet ovogodišnjeg Football Manager.

football manager 2018 dynamics

Osnova Football Manager igara nije se drastično mijenjala već godinama. No, FM 2018 donijet će dodatnu dubinu u svoj gameplay uvođenjem Dynamics sustava. Zahvaljujući istome, virtualni će menadžeri imati više posla oko uigravanja svog tima. Više neće biti moguće pokupovati najbolje moguće igrače, složiti neku taktiku koju pokradete s interneta i time osvojiti sve živo. Naime, igrači će na terenu morati ostvariti koheziju.

Kako pojašnjava Sports Interactive, u timu će postojati jasna hijerarhija među igračima, a osim individualne forme igrač imat ćemo i formu tima kroz atmosferu u svlačionici. Bez obzira koliko vaš tim bio kvalitetan, odnosno ispunjen vrsnim nogometašima, bit će uspješan tek onoliko koliko su svi ti igrači zadovoljni svojim radnim mjestom. Zadovoljstvo će sada moći izraziti kroz kategorije pozicije u momčadi, treningom, ali i stanjem u klubu.

Osim svega ovoga, u klubu će se stvarati različite društvene grupe, odnosno prijateljstva, u sklopu kojih će biti važno da su igrači sličnih dobnih kategorija, da znaju pričati isti jezik i sl. Drugim riječima, nema više instantnog uspjeha uvozom mladih Brazilaca.

Komentari (1)

  • phoda

    09.10.2017 - 13:17

    Definitivno dobro dosla promjena i povecava realizam. Ali to je samo igra i onaj koji je kopiro strategiju s interneta moci ce u tutorialu prokuzit sistem i kopirat radnje da drzi sve u top formi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?