HCL.HR

E3 2009 sažetak

Zoran Žalac 08.06.2009.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Prošlotjedni Electronic Entertainment Expo došao je kraju, a zajedno s njim i najinformativnije godišnje razdoblje u svijetu video-igara.

Prošlotjedni Electronic Entertainment Expo došao je kraju, a zajedno s njim i najinformativnije godišnje razdoblje u svijetu video-igara. Nakon djelomičnog vraćanja koncepta sajma, E3 je ponudio mnogo lijepih stvari koje je HCL vjerno popratio i opisao. A da je ove godine sajam bio uspješan, govore i brojke koje dolaze od samog organizatora Entertainment Software Association-a (ESA). Po njihovom izvješću, E3 2009 posjetilo je oko 41 000 ljudi iz 78 različitih država, a na sajmu se kroz četiri dana predstavilo 216 izlagača. Putem izvješća zakazan je i datum održavanja sljedećeg sajma, a on glasi 15. – 17. lipanj 2010. Kakve nas igre, tehnologije i ostala čuda modernog svijeta očekuju sljedeće godine, ostaje nam za vidjeti, a do tada se još jednom možemo prisjetiti što se događalo na tri glavne konferencije E3 sajma i jednoj nešto sporednijoj, koju smo ipak pokrili.

LINK: Microsoftova E3 2009 konferencija LINK: Nintendova E3 2009 konferencija LINK: Sonyeva E3 2009 konferencija LINK: EA E3 2009 konferencija

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?