HCL.HR

Ekipa koja je napravila vanilla WoW ima novu igru, zove se Rend

Zoran Žalac 01.08.2018.   •   4 komentara


Na Steamu se od jučer može zaigrati nova fantasy avantura zvana Rend koju potpisuju bivši Blizzardovi zaposlenici.

Znate što je popularno? Fantasy igre s čudovištima. Znate što je još popularno? Multiplayer fantasy igre s čudovištima. Znate što je još popularno? Multiplayer pucačine s čudovištima. Znate što je još popularno? Multiplayer pucačine s čudovištima i elementima preživljavanja. Znate što je još popularno? Multiplayer pucačine s čudovištima i elementima preživljavanja s grafičkim stilom Fortnitea. Znate li što… okej, dovoljno.

Mislim da vam ne treba posebno objašnjavati što je Rend, nova igra u režiji začetnika originalnog World of Warcrafta, odnosno njegove vanilla verzije. Još jedna avantura u svijetu inspiriranim nordijskom mitologijom od jučer je dostupna na Steamu kroz Early Access program te igrače izaziva da izaberu između tri suparničke frakcije te da zajedničkim snagama izgrade svoju utvrdu i obrane se od različitih kreatura.

Sve tri frakcije natječu se u istom meču, a pobjedu na kraju izvlači samo jedna, koja svoju nagradu može prenijeti u idući krug natjecanja. Koncept je interesantan, ali kritike igrača su za sada dobre pa nam ostaje za vidjeti hoće li i kada će Rend izaći iz Early Accessa.

Komentari (4)

  • NeoGames

    01.08.2018 - 20:25

    Izgleda kao Fortnite + Skyrim

  • Negan

    01.08.2018 - 21:39

    Definitivno zanimljivo, ali moraju već jednom prestati opravdavati drvene animacije early accessom. Lik hoda ko da ima štap u dupetu, a nekako sumnjam da je to developeru bio cilj. Ugl, 30 eura ne vrijedi nikako, a ako se gdje nekad nađe ispod 10… Vidjet ćemo.

  • MARDUK

    01.08.2018 - 21:44

    Sta renda?

  • funky0308

    03.08.2018 - 13:00

    Sve cesce i cesce mi je zao sto nemam pravu ekipu s kojom mogu igrati MP igre, a posebno coop igre. Igara je sve vise i vise, a cak i one koje umjesto prijatelja nude zamjenu kroz racunalno upravljane kolege postaju deset puta bolje ako je ekipa prava (u svakom smislu te rijeci). Division, Ghost Recon…za neke prosjecne igre, za neke odlicne (za neke i smece) ali pregenijalna zabava je zagarantirana kada se igra s pravom ekipom. Moji samo nesto fantaziraju, a malo igraju. Steta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?