HCL.HR

Treći kvalifikacijski krug za 3500 eura vrijedan LoL turnir čeka vaše prijave

Filip Marić 21.09.2016.   •   1 komentara


Vrijeme je za treći krug kvalifikacija za ESL South East European Championship u League of Legendsu, natjecanje teško 3500 eura i namijenjeno upravo vama. Prijavite svoj tim i pokažite što znate!

ESL-SEEC-LoL-seasonIV

Dva kvalifikacijska vikenda su za nama i dobili smo još dva tima koji će zaigrati na ovomjesečnom finalu Adria regije. I ovaj put su prolaz osigurala dva srpska tima, EuNe Cancers i Kappapride – čestitke!

Za sve one koji još uvijek nisu upućeni u ESL South East European Championship u LoL-u, kroz nekoliko krugova online kvalifikacija, grupne faze i playoffa dobit ćemo četiri najbolja tima iz Jugoistočne Europe koji će biti poslani na veliku LAN završnicu s plaćenim smještajem i hranom gdje će se isti boriti za fond nagrada od 3500€!

Treći kvalifikacijski krug naše Adria regije se igra u subotu 24.09. od 14 sati u formatu 5v5 Single Elimination. Kako bi mogli igrati, sve što trebate jest sastaviti tim od igrača koji žive unutar Adria regije i imaju LoL EUNE račun.

Prijave se vrše na ESL platformi na kojoj se sami turnir igra te na Riot events, kako bi osigurali isporuku Riot Points nagrada.

Ako ne uspijete pronaći tim na vrijeme, priključite nam se na našem Twitch.tv kanalu od 16:30 na dan turnira kada će naš streamer Sa1na mečeve komentirati i prenositi ih uživo.

Komentari (1)

  • Ivikus

    21.09.2016 - 13:25

    Ako kome treba Dia midlaner, add Ivikus

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?