HCL.HR

Europljani neće dobiti Dark Souls trilogiju u metalnoj kutijici

Pero Mlinar 23.08.2018.   •   3 komentara


Bandai Namco najavio je izdavanje posebne verzije Dark Souls trilogije za PS4 i Xbox One, ali istu se u Europi ipak neće moći nabaviti.

Prije nekoliko dana, Bandai Namco obznanio je kako će povodom izdavanja remastera originalne Dark Souls igre za Nintendo Switch izdati i posebnu verziju Dark Souls trilogije za PS4 i Xbox One zapakirane u metalnu kutijicu.

Naime, ista kutijica, osim svih triju igara iz serijala – Dark Souls Remastered, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin i Dark Souls 3: The Fire Fades Edition – sadrži i sve dodatne sadržaje za svaku od njih, a dostupnom bi trebala postati 19.10. ove godine po cijeni od 79.99 američkih dolara ili ugrubo 515 kuna.

U međuvremenu, britanska podružnica Bandai Namcoa na svom Twitter profilu objavila je kako ista ponuda neće vrijediti za Europljane, odnosno objava o mogućnosti nabave super kul i super skupog metalnog seta vrijedi samo za SAD i Aziju.

Sukladno tomu, Europljani će od novih Dark Souls sadržaja dobiti samo remaster originala iz 2011. godine za Switch konzolu dok će nadobudni kolekcionari među njima za nabavu trilogije u metalnoj kutijici morati iskoristiti svoju domišljatost.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • AdvCool

    23.08.2018 - 21:17

    Dark Souls, ljubav na prvog pobjedenog Bossa….

  • McChombe

    24.08.2018 - 17:20

    A baš da si se zaljubio na asylum demona 😀

  • esse

    23.04.2019 - 22:05

    super skupo za 515 kn ? wtf ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?