HCL.HR

Nova igra tvoraca Sea of Thievesa ima već dva trailera, a ni developeri ne znaju kakav će gameplay biti

Zoran Žalac 24.07.2020.   •   2 komentara


Magična igra Everwild ponovno je prikazana na Microsoftovoj prezentaciji za Xbox, a još nije ni u fazi da ima zacrtane gameplay mehanike.

Jedna od budućih ekskluziva Xbox Series X platforme najavljena je prošle godine u režiji kreatora Sea of Thievesa. Everwild je igra istraživanja magičnog svijeta o kojoj ne znamo praktički ništa, a nakon jučerašnjeg prikaza iste igre znamo još i manje od toga.

U novom traileru tako vidimo grupu likova (igrača) kako se brinu za magične životinje, no nije sasvim jasno je li to osnovna mehanika igre. Postoji razlog za to, a on je taj da studio Rare još nije ni finalizirao sve koncepte gameplaya za Everwild. Kako kažu, još uvijek se igraju s idejama za gameplay, držeći se želje da ponude poligon na kojemu će igrači zajednički stvarati svoje priče.

Naravno, neki temelji gameplaya za ovu igru sigurno već postoje, ali je pomalo čudno da ju Microsoft prikazuje već drugi put, a sam developer još nema jasnu viziju kako će se ta igra igrati. To samo pokazuje koliko ekipa iz Xboxa silno želi dokazati da imaju vrijedne ekskluzive, sve i da su one jako daleko od igrivog stanja.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Artyom

    24.07.2020 - 13:31

    RARE već 20 godina ne zna kud bi sa sobom. Šteta, jer je nekad bio top 5 najtalintiraniji developer u industirji…

  • Dajsikeks

    24.07.2020 - 18:15

    Za sada mi je na listi interesantnih igara. Nije bilo potrebno pokazati gameplay, ali barem kroz trailer objasniti barem koji putem će ići ova igra. Jedino kaj znam, da će vući korijene od Zelde, osim toga ništa drugo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?