HCL.HR

Evo ga, napokon – KOČIJAŠ simulator

Zoran Žalac 05.07.2023.   •   2 komentara


Jučer haker simulator, danas kočijaš simulator – stvarno živimo u dobu čudesa! Evo kako izgleda London Cab Simulator.

Sezona kiselih krastavaca bila bi daleko kiselija da nam nije našeg PlayWaya. Jučer su najavili Anonymous Hacker Simulator, a danas već imaju novu igru koja malo smrdi, i to ne zato što se odvija u Londonu.

Vidite, s jedne strane igru na YouTubeu nazivaju London Cab Simulator – jer je opće poznato da na YouTubeu prolaze čudni simulatori. S druge strane, na Steamu igra ne nosi naziv Simulator. Ok – greškica, događa se. No, ako pogledamo službeni opis na YouTubeu piše da se igra odvija u 19. stoljeću, a na Steamu je navedeno kako je godina radnje 1990.

Netko očito u školi nije naučio kako se broje stoljeća!

No, koga je uopće briga u koje se vrijeme odvija KOČIJAŠ SIMULATOR, zar ne? Bitne su mehanike, a one uključuju prijevoz pijanaca, popravljanje kočije, brigu za konja i bacanje novčića malim žicarošima. Možda vam to ne zvuči osobito uzbudljivo, ali glazba u prvom videu zvuči kao da se tu radi o hollywoodskom epu Michaela Baya.

Uglavnom, London Cab (Simulator) najavljen je za PC platformu, a je li igra uopće stvarna doznat ćemo u nekoj daljnjoj budućnosti. Ako ne izađe do 2028. godine, vjerojatno nije stvarna.

Komentari (2)

  • sparrowpunk

    05.07.2023 - 16:18

    PSOVAČ simulator😂.

  • VitMeR

    05.07.2023 - 20:14

    bit ce igara za Igora🔥 jedva cekamo video

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?