HCL.HR

Tvorci Forza Horizon serijala možda rade na novoj Fable igri

Zoran Žalac 08.01.2018.   •   7 komentara


Sve je izglednije kako bi se suradnja Playground Gamesa i Microsofta mogla nastaviti, i to kroz oživljavanje Fable serijala.

fable4

I vrapci na granama znaju da Microsoftu treba više kvalitetnih ekskluziva za Xbox One platformu. No, neki vrapci znaju više od ostalih pa prenose glasine kako je jedna od sljedećih ekskluziva koje će Microsoft najaviti nova Fable igra, ako ćemo gledati numerički – Fable 4.

Stručnjaci za glasine kažu da svo znamjenje upućuje na to jer je britanski Playground Games nedavno otvorio novi veliki studio i najavio kako će raditi na akcijskom RPG-u otvorenog svijeta. Znajući da je taj tim u dobrim odnosima s Microsoftom, za kojega su radili Forza Horizon  igre, nije nemoguće zbrojiti dva sa dva.

U nagađanje se uključio i vodeći programer bivšeg Lionheada, studija koji je do sada radio sve Fable igre. Don Williamson na Twitteru je poručio kako zna tko radi sljedeću Fable igru i kako misli da je to interesantan izbor. Kasnije je izbrisao tu izjavu tvrdeći kako su ju ljudi uzeli zdravo za gotovo, a izjava je nastala na temelju nepotvrđenih informacija.

Za sada, dakle, imamo samo spekulacije, a ako su na tragu nečega, to ćemo doznati tek nakon nekog vremena jer je nova ekipa Playgrounda tek oformljena.

Označeno sa:

Komentari (7)

  • LegendOfSema

    08.01.2018 - 19:46

    Samo da bude kao prvi fable

  • sedf

    08.01.2018 - 20:33

    Hahahaha,pre bi poverovao da sam vanzemaljac, Microsoft nikada nece dati slobodu delopera,udarila slava prosle generacije,I nikada nece slustai Xbox gamere,da nije udarila slava,danas bi ozivljeli stare franzine,.Danas bi imali tonu kvalitente launh naslovi za Xbox one.

  • L3gi0naR

    08.01.2018 - 20:52

    Nema više Xbox ekskluziva sad kad sve igre po pokriljem Mikrosofta izlaze i za PC rasu.

  • moordrak

    09.01.2018 - 00:31

    Je, pa dobro su se sjetili. Nakon osam godina. Još pet-šest u developu i na kraju će opet odustati od svega. Biseri.

  • Mixa

    09.01.2018 - 01:17

    Ovo je dobro cuti. Glupo bi bilo da Fable serijal ode u istoriju.

  • Furo97

    09.01.2018 - 11:41

    Jedinica je bila odlična, a trojka očajna… Možda bolje da su stali nego što guraju ovako na silu, više se od Microsofta radujem HD verziji Age of Empiresa, ili da ožive servere za Age of Empires Online…..

  • kujaxx

    09.01.2018 - 15:09

    Joj kad se sjetim Fablea III na Xboxu 360 SLIM,zadnji boss,Crawler,živce mi popio -.-

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?