HCL.HR

Fall Guys je postao besplatan, otvoren je cross-play za sve platforme

Zoran Žalac 21.06.2022.   •   4 komentara


Multiplayer igra Fall Guys: Ultimate Knockout prešla je na free-to-play format, dobila cross-play funkcionalnosti i po prvi put predstavila plaćene season pass sadržaje.

Fall Guys, ona igra skakutanja, udaranja i utrkivanja – sve u isto vrijeme, od sada se može igrati besplatno. Igra je postala dostupna na svim platformama – PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch. Osim prelaska na free-to-play model, igra je dobila punu cross-play podršku, tako da svi mogu igrati zajedno neovisno o platformi, te nastaviti s ostvarenim napretkom na kojoj god platformi igrali.

Doduše, jedna iznimka u svemu tome je s PC verzijom, koja se više ne može naći na Steamu, nego je novim igračima ekskluzivna za Epic Games Store. Igrači koji imaju kupljenu verziju na Steamu i dalje joj mogu pristupiti.

Prelaskom na F2P model došao je i prvi Season Pass u sklopu kojega se za može kupiti prilika za osvajanje do 100 nagrada (kostima, emoteova, proslava i sl.). Season Pass je opcionalan, dok s druge strane svi dobivaju nove modove kao što su Hex-A-Ring, Volleyfall, Speed Circuit, Bounce Party i drugi. U Volleyfallu igramo odbojku, u Bounce Partyju skačemo kroz obruče, itd.

Postojeći vlasnici Fall Guysa koji se vrate u igru dobit će Legacy paket s ekskluzivnim kozmetičkim predmetima.

Komentari (4)

  • AmarSahi

    21.06.2022 - 16:56

    Sad se još i isplati igrati Fall Guys, 3gb zauzima, možeš i na tosteru komotno igrat’ , a ovaj Season Pass je totalna glupost pa ga ne trebaš ni kupovat’

  • kebbab

    21.06.2022 - 18:10

    Mnogo zabavna igra baš igram 😁 samo nešto se događa s serverima jer često iskače poruka PROBLEM FINDING MATCH There was a problem finding a match. Please check the settings and try again.

    • Agent

      @kebbab, 21.06.2022 - 19:15

      Ma uobičajno za epic games igre. Trebat će im 1-2 dana da riješe prenatrpane servere.

  • mg

    21.06.2022 - 19:37

    Ovo sad kao naka launcher ekskluziva na PC-iju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?