HCL.HR

Fear Effect Sedna krenuo s kampanjom na Kickstarteru

Zoran Žalac 13.04.2016.   •   0 komentara


Prequel PS One klasika zaživjet će ako na Kickstarteru prikupi iznos od 100 tisuća eura, a za razliku od prethodnika fokusirat će se na taktiziranje više nego na akciju.

fear-effect

Francuski tim Sushee upravo je pokrenuo Kickstarter kampanju za Fear Effect Sedna, prequel nekad popularnog serijala s originalnog PlayStationa. Kao što smo nedavno pisali, studio je dobio prava na izradu igre od Square Enixa, ali da bi ista mogla zaživjeti potrebno im je 100 tisuća eura. To je relativno malen iznos za igre na Kickstarteru, ali je i garancija uspjeha jer je već sada prikupljena trećina iznosa.

Razvoj igre predvodi tvorac originala John Zuur Platten, ali ovoga puta odlučio se za nešto drugačiji pristup. Uz kameru izometrijske perspektive Fear Effect Sedna fokusirat će se više na taktiziranje u realnom vremenu nego na samu akciju. Vizualni stil ostat će isti uz korištenje cel-shading tehnike.

Radnja igre odvijat će se na Sjevernom polu gdje se vraćaju dosadašnji likovi Hana, Glas, Deke i Rain. Njima će se pridružiti misteriozni francuski tajni agent Axel koji nije na njihovoj strani, ali će spletom okolnosti morati surađivati s ekipom.

Ako igra uspije na Kickstarteru, trebala bi biti dovršena za godinu dana u verziji za PC i Mac. Prikupi li više od 250 tisuća eura dobit će i verzije za PS4 te XBO.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?