HCL.HR

FIFA 17 stigla u Hrvatsku!

sponzorirani članak 29.09.2016.


Grafički najljepša i gameplayom najnaprednija FIFA igra od danas se može kupiti u europskim trgovinama, pa tako i u Hrvatskoj. Evo što donosi i gdje se može nabaviti.

fifa-17-izasla

Prva nogometna igra na jednom od najnaprednijih game enginea današnjice – Frostbiteu, danas je izašla u trgovine diljem Europe pa tako i u Hrvatsku. Govorimo naravno o Fifi 17 iz EA Sportsa koja osim novim engineom i prekrasnom grafikom privlači kupce i promjenama u vjernosti simuliranja nogometne igre, kao i potpuno novim konceptom kakav ne viđamo često u sportskim igrama – story modeom zvanim The Journey.

Igra je dostupna u Sancta Domenici već od 499kn, odnosno svega 20,79kn mjesečno ako se odlučite kupiti na rate. Sancta Domenica vam nudi mogućnost i kupnje do 24 rata bez kamata, kao i besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu. U ponudi imaju sve verzije igre – samo kliknite ovdje da provjerite punu ponudu.

The Journey mod u Fifi 17 je zapravo evolucija Be a Pro moda koji je veteranima FIFA igara već dobro poznat, a igrača postavlja u ulogu 17-godišnjaka imena Alex Hunter kojeg moramo voditi po putu do vrha nogometa. Od trnovitih početaka do nastupa na najgledanijim svjetskim nogometnim utakmicama gdje će našeg Alexa trenirati nitko drugi doli Jose Mourinho.

fifa-17-jose-mourinho

FIFA 17 između ostalog predstavlja i novi, realističniji sustav izvođenja prekida – bilo da se radi o kornerima, slobodnjacima ili penalima, novi sustav dopušta više slobode igraču na lopti omogućujući veću preciznost, ali tek kada sustavom ovladate.

Fifa je uvijek najzabavnija kada igrate protiv stvarnih protivnika, bilo online ili dok sjedite na istom kauču, a sigurni smo da će upravo ovaj novi sustav prekida učiniti bitnu razliku između novih i iskusnijih igrača, barem u početnim danima igre. Ozbiljno, potrudite se ovladati tim sustavom što prije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?