HCL.HR

Real je našao zamjenu za Ronalda – u Alexu Hunteru

Zoran Žalac 06.08.2018.   •   11 komentara


Završnica priče o fiktivnom igraču Alexu Hunteru odvest će istoga na sam krov svjetskog nogometa u bijeli dres Reala iz Madrida.

Ako ste prošle godine igrali Journey mod, odnosno mod priče u Fifi 18, onda vas ne bi trebala iznenaditi vijest da je EA Sports unaprijed odabrao gdje će Alex Hunter igrati iduće sezone. Ranije je potvrđeno kako će Journey mod u Fifi 19 biti zadnje poglavlje, odnosno završnica priče o mladom Hunteru, pa ima smisla da Hunter u njemu lovi trofej Lige prvaka u dresu kluba koji je to natjecanje osvajao najviše puta.

Dakle, Alex Hunter u Fifi 19 bit će igrač Real Madrida, nakon svega pola sezone koliko je proveo u Bayernu, PSG-u, Chelseu ili Atleticu. Ostaje za vidjeti hoće li Ronaldo biti dio njegove karijere, odnosno hoće li ova fikcija biti potpuna s obzirom da Ronaldo više nije u Realu. Ako i ne bude, bit će zanimljivo provjeriti jesu li Modrić i Kovačić na bilo koji način sudjelovali u kreiranju priče o novom, izmišljenom vođi Reala.

Označeno sa: ,

Komentari (11)

  • Whynot?

    06.08.2018 - 18:59

    Drago mi je vidjeti da Fifa prati autenticnost i neke trendove. Real više nije kralj transfera. Sada su to PSG, Manchester City… Više nema obaranja rekorda od strane Kraljevskog kluba, barem ne u izdvajanju astronomskih cifri za igrace i lijepo je da to Fifa mimikuje. Umjesto da troši stotine miliona za superstara, Real sada pokušava stvoriti jednog.

    • chupacabra1

      @Whynot?, 07.08.2018 - 09:20

      Strpi se malo da dovedu Kanea i Hazarda.

  • BeLLicus

    06.08.2018 - 19:17

    Real nije godinama kupio dobrog igrača!

    • marjanovicut

      @BeLLicus, 06.08.2018 - 20:07

      I opet imaju sva 3 najbolja veznjaka sem De Brujnea, opet imaju Varana koji je vec 2 sezone najbolji stoper na svetu i Ramosa koji je u top 5, Karvahala koji je ubedljivo najbolji desni bek i glavna karika Reala jos od 2014 mada to mnogi ne vide, imaju najboljeg levog beka Marsela, tu su Asensio, Bejl, Vinisijus, Vaskez, Benzema i jos jedan napadac ce sigurno doci. (Nije dobar igrac sta znam, valjda je za po seljackim ligama dobar za nase strucnjake) 😀

    • Whynot?

      @marjanovicut, 07.08.2018 - 01:11

      Die-hard Madridista sam, no to mi ne daje pravo da budem sulud i pretjerujem. Ni Casemiro, ni Kroos nisu bolji od Pogbe, Verattija, Thiaga, Eriksena, Coutinha, etc. Varane jest fantastican štoper, ali je obrnuto, Ramos je broj 1 trenutno. Cijenim Varana izuzetno, ali ne uzimaš ga pored Umtitija, Marquinhosa, Hummelsa, Chiellinija, Bonuccija, Godina… Carvajal ulazi u završni dio primea, postao je previše sklon ozljedama. Asensio izgleda kao buduća zvijezda, ne superzvijezda. Bale u ovom trenutku i stadiju karijere, ne može biti najbolji igrac u timu. Ipak pricamo o covjeku koji prosjecno propusti po 20 tekmi u sezoni. Ne može ostati zdrav… Nemoj da rantam oko Benzeme… nema većeg washed-up igraca trenutno. 😀 Vinicius je veliki talent, ali u isto vrijeme veliki upitnik. Vasquez sasvim prosjecan rotacijski igrac… Sa svom ovom inflacijom na tržištu, ocigledno Real se neće moći nositi. Zadnji veliki transfer je bio još prije pet ljeta. Onog dana kad je doveden Zidane, meni je bilo jasno da ćemo u re-izgradnju. Ali, nisam ocekivao ovako dramatican preokret u transfer politici kluba. Jest Zidane mlad, ali je i dalje veliko ime, i s tim na umu ocekivao sam Galacticose 2.0. Cekao sam da se Real vrati na tron i obori svjetski rekord, bilo za Neymara, Hazarda ili Dybalu. No, Perez je promijenio plocu, ili zbog toga što Real iz nekog razloga više nije atraktivan superzvijezdama, ili je izgubio moć i €€€ zajedno s njom. Svi veliki timovi osim Uniteda, izgledaju sjajno, i opremljeni su za budućnost. Real sada odlaskom Ronalda, a kasnije budućim odlascima Ramosa, Modrića, Marcela, Carvajala, gubi okosnice ekipe. Svi su 30 godina i iznad. Cak je i Baleu i Kroosu 28. Ne vratimo li glavnu rijec na marketu, ne vidim kako će se parirati Barceloni u narednim sezonama, koja je već ionako uspješnija u prvenstvu još od pocetka drugog milenijuma.

    • marjanovicut

      @Whynot?, 07.08.2018 - 01:24

      Ti si decko teski da ne kazem sta. Kros nije bolji od Pogbe i ostalih navedenih? DAJ MI SVOJE DROGE ALO HAHAHAHAH, sva trojica su U TIMU GODINE. Tijago je rezerva u Bajernu zadnju sezonu, Veratija menja Rabio i prodaju ga Milanu vec sledece godine, Ramos ti je najbolji stoper? Verovatno ti je I Kristijano najbolji igrac, takve kao ti treba tuci mokrom krpom dok se ne osvestite. Ne uzimas ga pre Umtitija Markinonjosa, Huumelsa hahahah verovatno je zato VARAN kapiten UMTITIJU, Godin je ruperda poslednje 3 sezone, Bonuci hahah je l to onaj sto jedan centarsut nije zaustavio? Kjelini? Izlapeli starac mi ne bi u Kastilji igrao, video sam sve te majstore godinama unazad protiv Reala, u finalu prskaju te stopercine izvikane. Ti si tipican lik koji pogleda utakmicu jednom u 20 godina i sere po stranicama, al cuj POGBA VERATI I TIAGO HAHHAHAHA, oj majko sta sve procitah, Kutinjo i Kros? Kutinjo desetka a Kros sestica i osmica ako uopste poznajes pozicije, ne znam sto se uopste trudim, Karvahal u zavrsni deo primea sa 26 godina? UDRI SE MOKROM KRPOM MOLIM TE, sportski pozdrav 😀

    • Whynot?

      @marjanovicut, 07.08.2018 - 03:11

      Ma pratim ja tvoje komentare duže vremena. Biser do bisera ahahah. Probudi se iz tog sna u kojem je Kroos all-around bolji veznjak od Pogbe, ili da ima veći uticaj. Nemoj da te povrijedi ovo, ali nisi vrijedan objašnjenja. Ne razumiješ se jednu sekundu u nogomet, kamo li procjenu onih kojim se time bave. Prvo savladaj osnove. ??? Moj prvobitni komentar je bio da te malo podučim o silaznoj putanji u kojem klub ide nakon historijskog perioda. I samo nešto haha, nauči nekog opisati i o nekom govoriti bez da pričaš ponizno, uvredljivo, ono hillbilly style. ? Ako ti je život sužet negativnostima, neće ti pomoći ako tu negativnost ispoljavaš na drugima. Ne osuđujem ja nikog, mada, ja bih sve prije odabrao, nego bio tip kao ti, ovi keyboard warriori. ?? Pamet u glavu prilikom komentarisanja marjanoviću.

    • marjanovicut

      @Whynot?, 07.08.2018 - 22:33

      Sve mi je jasno u vezi tebe, jos taj smajli mi je falio da ukompletiram utiske o tebi, srecno dok te guze druze 😀

  • Ki-ya Karate Monster

    06.08.2018 - 19:57

    Real Madrid moj omiljeni nogometni klub. Baš su dobro igrali Ligu Prvaka zadnje 3 godine.

    • Tommygun

      @Ki-ya Karate Monster, 06.08.2018 - 20:04

      Bas cudno sto ti nije omiljeni klub npr. Swansea city

    • chupacabra1

      @Tommygun, 07.08.2018 - 09:22

      Omiljen mu je zadnje tri godine

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?