HCL.HR

FIFA 21 za PlayStation 5 i Xbox Series X/S izlazi u 12. mjesecu

Zoran Žalac 27.10.2020.   •   2 komentara


EA Sports je otkrio kada će njihove sportske igre dobiti svoje next-gen verzije za PlayStation 5 te Xbox Series X i S konzole.

Nove konzole dolaze nam u jedanaestom mjesecu i već je poznato da će FIFA 21 dobiti svoje next-gen izdanje za PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Neće to biti odmah po dolasku tih konzola nego mjesec dana kasnije. Iz EA Sportsa su objavili kako FIFA 21 i Madden 21 izlaze 4. 12. ove godine.

Kako je već ranije obznanjeno, kupci Fife 21 u verzijama za PlayStation 4 te Xbox One imaju pravo na besplatnu nadogradnju verzije za PS5 ili XSX/S u roku godine dana, odnosno dok se ne pojavi FIFA 22.

Ako imate igru na Blu-ray disku, morat ćete sačuvati taj disk jer digitalna verzija za next-gen neće raditi bez diska. Ako igru za stare konzole imate na disku, a kupite PS5 Digital Edition ili Xbox Series S (koji nemaju čitače diskova) nećete moći nadograditi igru na next-gen verziju.

Prilikom prelaska na next-gen verziju moći će se sačuvati napredak iz Ultimate Team moda te Volta Footballa, a ostalo se briše. Prelaskom na next-gen verzije moći ćete igrati samo s igračima s iste platforme, dakle neće biti cross-playa među PS5 i PS4 među ili XSX/S i XBO igračima.

Komentari (2)

  • Tommygun

    27.10.2020 - 17:17

    Sad ces vidit fifa na ps5 totalno drugaciji gameplay u odnosu na ps4😜😜😜

    • kebbab

      @Tommygun, 27.10.2020 - 21:59

      Jedva čekam da vidim kako će biti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?