HCL.HR

Final Fantasy XV prodaje se fantastično, evo što kažu prve recenzije

sponzorirani članak 03.12.2016.


Nakon toliko godina čekanja Final Fantasy XV je hit. Prodao se u velikom broju primjeraka u svega par dana od izlaska, a i prve recenzije opisuju igru kao odličan naslov. Evo gdje je možete nabaviti u Hrvatskoj i što igra donosi.

final-fantasy-xv-2

Dugoočekivani Final Fantasy XV konačno je izašao ranije ovog tjedna i prve recenzije su mahom pozitivne. Naš primjerak igre malo je kasnio no na recenziji se već radi, a prije nje očekujte i pokoji video komentar.

Trenutni prosjek ocjena na popularnom agregatoru recenzija Metacriticu stoji na 84/100 za PS4 izdanje. Talijanski portal SpazioGames u svojoj recenziji s konačnom ocjenom 90/100 kaže: “Ovo je najbolja open-world igra godine. Mapa je golema a sustav borbe dinamičan i uzbudljiv.” S druge strane, portal specijaliziran za RPG naslove, RPGsite, ocijenio je Final Fantasy XV s ocjenom 8/10 i ovim riječima: “Final Fantasy XV vraća dio onoga zbog čega je FF bio poseban u samom početku – igra je hrabra i odvažna dok svojim dizajnom pokušava odaslati poruku o tome kako bi visokobudžetni RPG naslovi trebali izgledati u budućnosti.” Gamespot u svojoj recenziji s ocjenom 80/100 kaže: “Tamo gdje ne uspijeva impresionirati samim likovima, prekrasno dizajniran svijet i uzbudljivi izazovi u Final Fantasy XV spašavaju stvar.”

Osim pozitivnih prvih kritika, Final Fantasy XV rastura i u prodaji. ekipa iz Square Enixa objavila je kako je Final Fantasy XV sada službeno najbrže prodavana FF igra u povijesti čovječanstva. Navodno je prodano preko 5 milijuna primjeraka igre samo na prvi dan prodaje, kada se zbroje sva digitalna i fizička izdanja za PS4 i Xbox One. To je naravno iznimno impresivan rezultat, ali morate znati i da taj uspjeh ima pozadinsku priču koju ne treba olako shvatiti. Naime, Final Fantasy XV jedan je od najskupljih projekata u povijesti Square Enixa, čiji se razvoj rastegnuo kroz period duži od jednog desetljeća i zaposlio golem tim ljudi.

U Hrvatskoj, Final Fantasy XV možete sada nabaviti u PS4 i Xbox One izdanjima u Sancta Domenici, a bilo da kupujete PS4 ili Xbox One verziju platiti je možete na do 36 rata bez kamata, što znači da ćete igru plaćati samo 15,25 kn mjesečno. Naručite li igru putem webshopa Sancta Domenica dostava na kućna vrata potpuno vam je besplatna, a budući da i sami naručujemo tamo možemo vam potvrditi da je dostava uistinu vrlo brza.

Trenutno u ponudi Sancte možete ugrabiti Day One Steelbook Edition igre za istu cijenu kao i standardno izdanje, pa ako volite skupljati posebne kolekcionarske kutije, svakako se odlučite za Steelbook ediciju. Na stranicama Sancte možete provjeriti i posebnu stranicu stvorenu samo za Final Fantasy XV s više detalja o svim verzijama igre i što u njima dobijete.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?