HCL.HR

Football Manager 2020 dobio je ažuriranje za zimski prijelazni rok

Zoran Žalac 21.02.2020.   •   0 komentara


Sports Interactive je jučer izbacio novo ažuriranje za svoj Football Manager 2020 kojim su ažurirali bazu prema transferima zimskog prijelaznog roka.

Zimski prijelazni rok u nogometnom je svijetu zaključen, a ove je godine bio nešto zanimljiviji nego inače, ponajprije po pitanju prelaska mladih nogometaša. Norvežanin Erling Haaland tako je prešao u Borussiju Dortmund te je instantno opravdao svoj transfer tako što je u 440 minuta igranja zabio 11 golova iz 13 udaraca u okvir gola. Dinamo Zagreb u istom se roku oprostio od Danija Olma koji je prešao u Red Bull Leipzig.

Svi transferi zimskog prijelaznog roka sada su prijavljeni i u Football Manageru 2020. Jučer je igra dobila ažuriranje koje teži 627 MB, a donijela je 650 tisuća promjena u bazi podataka za igru. Dakako, te promjene vidjet će samo oni igrači koji s igranjem krenu od samoga početka.

Oni koji su već debelo zagazili u dvoznamenkasti broj sezona nakon ovog ažuriranja primijetit će bolji balans u Club Vision aspektu te očekivanjima uprave kluba. Navodno je popravljeno i ponašanje igrača u određenim situacijama, no bez konkretnih primjera pa tek treba vidjeti do koje mjere sežu takvi popravci.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?