HCL.HR

Avengeri su stigli u Fortnite

Zoran Žalac 25.04.2019.   •   9 komentara


Najpopularnija battle royale igra opet će ugostiti nekoliko motiva iz Marvelovog filmskog univerzuma povodom premijere Avengers: Endgame.

Update vijesti: Fortnite Endgame naziv je novog privremenog moda u popularnom Fortniteu. Radi se o isključivo timskom modu: jedan tim je Hero, a drugi je Thanos tim. Cilj Hero tima je zaustaviti Thanosa koristeći oružje samih Avengera. Igrači tim Thanosa igraju kao Chitauri ratnici, a cilj im je pronaći Infinity Stone. Prvi Chitauri koji pronađe Infinity Stone pretvara se u Thanosa.

U ovom modu koristi se respawn dok jedan od timova ne izvrši svoje zadatke. Ako Thanos i Chitauri nađu svih šest Infinty Stonesa, Heroji se više ne mogu respawnati. Svaki pronađeni kamen beskonačnosti Thanosu daje poseban bonus – više štete i zdravlja, dupli skok i sl.

Izvorna vijest: Prošle godine u Fortniteu je gostovao ljubičasti zlikovac Thanos, nedugo nakon premijere filma Avengers: Infinity War. Taj je crossover bio nenadan, ali dobro prihvaćen pa će ga Epic Games i Marvel ponoviti i povodom premijere novog filma, Avengers: Endgame.

Od četvrtka, 25. 4. u Fortniteu će se tako moći pronaći motivi Avengera. Ne znamo još u kojem obujmu i za koju namjenu, ali sudeći po slici kojom je događaj najavljen, možete računati na pojavu štita Kapetana Amerike. A kako to obično biva u Fortniteu, možete računati i na to da će štit u početku vjerojatno biti previše snažan pa će ga Epic Games u konačnici nerfati. Tako je bilo i s Thanosovom rukavicom, tako je bilo i s mačem beskonačnosti…

U bilo kojem slučaju, Fortnite x Avengers događaj poslužit će kao uvertira za devetu sezonu Fortnitea koja je zakazana za 9. 5.

UPDATE: U međuvremenu je potvrđeno kako će jedno od oružja u igri biti Thorov novi čekić/sjekira.

Komentari (9)

  • Darac83

    23.04.2019 - 23:15

    Ni novi film nije pošteđen… ?

  • lliquid_

    24.04.2019 - 00:14

    Ako je toliko Marvela u Fortnite, ne sumnjam kako ce veliku ulogu u filmu imati i Ninja xax

  • Masterchief

    25.04.2019 - 14:33

    Jadni Marvel… Toliko su propali da rade crossover s FORTNAJTOM…

    • Maymun420

      @Masterchief, 25.04.2019 - 15:03

      klasicni PUBGay igrac

    • Masterchief

      @Maymun420, 26.04.2019 - 20:59

      Naravno, ja svaki dan stavim malo PUBGea u svoje žitarice s mlijekom i gris, Mmmmm! Obožavam okus toksičnosti i butthurtnessa… A od kuda je došao? Hmmm… Pa mislim da od osobe Maymun420 😀

    • Robi123

      @Masterchief, 26.04.2019 - 22:40

      Hahahahahaha baš su propali. Endgame ruši sve rekorde u box officeu. Promisli opet ko je tu toksičan.

    • Masterchief

      @Robi123, 28.04.2019 - 20:47

      LoL, sami film je izvrstan, 10/10, ali što će im marketing u Fortnajtu? Koliko znam npr. Spider man: Into the Spiderverse nije imao addove u Fortnajtu, ali je uspio… I TAKO SVI FILMOVI KOJI NISU Infinity war i Endgame! Dakle, što će im to? DEFINITIVNO moraju raditi crossover s igrom koja privlači večinom djecu kao izmet muhe… I onda dođeš u kinu i PAF sve puno dječurlije koja VIČU, SKAČU, RADE GLUPOSTI, razgovaraju o tome kako su stvari iz filma u Fortnajtu: “E, si vidio, u Fortnajtu možeš igrat ko taj lik!” “Da, fakat!…”

  • sallaD

    25.04.2019 - 14:52

    Dakle ne mogu napraviti pravu igru Avengersa, ali svejedno mogu ih izbaciti na mobitele ili u ovom slučaju radit crossover s Fortnite-om.

  • Juventino

    26.04.2019 - 06:40

    jednog dana ce naša djeca pricati o Avengersu i ovom crossoveru najbolje igre isto kao sto nam naši roditelji pricaju o filmu “Kum”

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?