HCL.HR

Fortnite je dostavio novu mapu s motorima, krenula je nova sezona maškara

Zoran Žalac 04.12.2022.   •   11 komentara


Krenulo je novo poglavlje Fortnitea koje je donijelo očekivane promjene i novitete. Imamo novu mapu, nekoliko novih mehanika gameplaya te novu postavu kostima među kojima su Geralt i Doom Guy.

Fortnite je danas osvježen novim sadržajima i još se jednom pokazao kao najveći magnet za likove iz drugih franšiza. Započeo je tako Chapter 4, odnosno prva sezona četvrtog poglavlja koja donosi neke značajne promjene i novosti.

Za početak, formiran je novi otok, što znači da se mapa promijenila i da sada ima neke nove lokacije s novim izgledom. Po novoj mapi nećemo samo trčati i skakati nego ćemo moći voziti motocikle. Tijekom vožnje moći će se napucavati s drugim igračima i izvoditi razne trikove dok ste u zraku.

U gameplay se uvode Reality augmentacije, odnosno posebni boostovi koji se dijele nasumično. Što ste duže u meču, to više augmentacija dobivate,  one vam mogu donijeti različita oružja ili neke pogodnosti poput vožnje bez trošenja goriva, i sl.

Uvodi se i mogućnost preskakanja prepreka prilikom sprintanja. U kontekstu timskog multiplayera sada će se moći osvajati točke na mapi. Kad je neka točka dovoljno dugo pod kontrolom jednog tima, taj tim dobiva loot, a škrinje s lootom su označene, jednako kao i suparnici u krugu osvojenog teritorija.

Od ostalih novih mehanika vrijedi spomenuti veću interaktivnost s “prirodom”. Moguće je tako jesti bobice s grmova da se obnovi energija, ili napraviti veliku kuglu od snijega pa skočiti u nju i skotrljati se na protivnika.

Naravno da je dio nove sezone ponovno jop jedan Battle Pass, a i ovaj je natrpan poznatim likovima. Trenutno je tako dostupan Doom Slayer, a kasnije tijekom sezone doći će i Geralt od Rivije. U jednom od trailera također su primijećeni najpopularniji YouTuber MrBeast, kao i Marvelov Hulk, koji će se u igri vjerojatno pojaviti nagodinu.

Komentari (11)

  • Zlo

    04.12.2022 - 19:43

    Samo ga sve vise i vise upropastavaju..

  • Shaman

    05.12.2022 - 01:06

    Ovo igraju moji sestrici. Imaju 8 i 9 god. To je taman za njih. Mene nikako ne privlaci. Ne bih mogao ni nazor. Valjda i ciljaju te nove klince i generacije.

    • pleto

      @Shaman, 05.12.2022 - 08:18

      Misliš da warzone igraju stariji? Pogledaj samo chat kad počinje partija i sve će ti biti jasno. U većini igara imaš najviše djece do 12-13 godina i to je normalno

    • Pussybomber

      @pleto, 05.12.2022 - 13:12

      pleto da warzone igraju dosta klinci ali ima dosta i stariji kao ja npr preko 30, ovaj Fortnite ipak nebi igrao, previse je djetinjast i vjerujem da nema toliko stariji igraca kao u warzone, e sada nisam stastistike provjeravao…

  • Lazy

    05.12.2022 - 07:44

    Vidio sam kod sina, fora izgleda ovaj “novi” F.

  • Tatqo

    05.12.2022 - 08:12

    Mozda sto je nisam igrao dugo ili sto vec, ali meni je ok igra za ubit vrijeme pogotovo sada sto su rijesili jedinu zamjerku u igri ( No build mode)

  • Pussybomber

    05.12.2022 - 13:07

    Nocna mora za nas koje volimo Witcher, da ga sada trpaju u ovu style g.y igru, za 12 godisnjake i male curice… i to sa neki repanjem koji zvuci kao da se lik nije naspavao ili se dobrim trave navukao pa pjevao…

    • Lazy

      @Pussybomber, 05.12.2022 - 13:40

      …kad sam vidio, rekoh klincu dobis odmah skin na Geralta😊👍

    • LegendaryMrc

      @Pussybomber, 05.12.2022 - 17:49

      zasto nocna mora? zato jer moze samo povecati popularnost witchera?

    • Pussybomber

      @LegendaryMrc, 05.12.2022 - 21:19

      Kod koga? Pa ta djeca koja igraju taj Fortnite, 12 sati dnevno ce sada prebaciti na Witchera koja totalna suprotnost ha ha

  • DroidBerg42

    06.12.2022 - 23:12

    Kolko se meni sere od ubacivanja svega i svakoga u sve, a posebno od tog Fortnite-a , ja Vam riječima ne mogu opisati.

    Cameoception. Fornite community legit mouthbreathers

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?