HCL.HR

Fortnite je sada postao velika reklama za drugu igru

Zoran Žalac 27.08.2019.   •   7 komentara   •   Zanimljivosti


Kaže se da mašta radi svašta. Ali i novac isto tako radi svašta, a ako ga ima dovoljno, nije strano promovirati igru putem druge igre.

U Fortniteu su se do sada pojavljivali razni proizvodi, likovi i motivi na temelju crossovera iliti kolaboracija. Igru su posjetili Thanos, Avengeri i John Wick, promovirali su se NFL, Nike i Marshmello, između ostalih. No, sada je Fortnite postao promidžbeni prostor za drugu igru. U Fortnite x Mayhem eventu tako imamo ogromnu promidžbu Borderlandsa 3. S tim da se riječ Borderlands nigdje ne spominje.

Od danas pa sve do 10. 9. u Fortniteu ćete tako pronaći Pandora Rift Zone s izazovima i nagradama, a u dućanu se može kupiti Psycho Bundle s robotom Claptrapom kao pomoćnikom.

Dakako, crossover Fortnitea i Borderlandsa 3 nije skroz slučajan. Epic Games i razvojni tim Gearbox već imaju jednu dogovorenu suradnju – tu da je Borderlands 3 privremeno ekskluzivan za Epic Games Store. Svejedno, ovo je prvi put da Fortnite promovira neku drugu igru – prema indirektno. Bit će interesantno vidjeti koliko će ta promidžba biti uspješna i hoćemo li ubuduće vidjeti još ovakvih reklama.

Komentari (7)

  • sallaD

    27.08.2019 - 11:18

    a za kada će team fortress 2 dobiti crossover s fortniteom?

  • Dabl Dzi

    27.08.2019 - 12:48

    Sta ce sve uraditi samo da zadrze igrace

    • DrunkO_OMonkey

      @Dabl Dzi, 27.08.2019 - 14:36

      Pa tako i treba. Nece valjda sljediti destruktivni trend coda i bf gdje je svake godine novi naslov i samo cjepkaju broj igraca. Dosta mi je da moram svake godine kupovat noviju verziju igre da bih imao full server igraca.(normalno ovo sto sam rekao se ne odnosi na singleplayer igre)

  • marko1106

    27.08.2019 - 16:53

    Treba znati zavrniti lovu.

  • Demon90

    27.08.2019 - 18:56

    Ne podržavam epicovu politiku exskluzivnosti igara, ne igram fortnite al je činjenica da konstantno rade na tome fortnitu (istina zarađuju oni na itemima i sl), al je igra besplatna. Dok mnogi svake godine izbacuju isto s drugom malom i malo promijena

    • BlackSmiley13

      @Demon90, 28.08.2019 - 07:01

      Rade ono sto je potrebno da odrze igru sto je duze moguce zivom. Ja kao LoL igrac to mogu reci iz prve ruke. Pogledajmk samo kakva je to igra bila tamo 2009. A kakva je sada, koliko god se meni to osobno ne svida to je provjereni nacin kako igru odrzati zivom dugi niz godina. U ovome ne vidim nista sporno, nije da s ovim unistavaju igru. Sve dok ju ne unistavaju nek rade sto zele 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?