HCL.HR

Fortnite uskoro ulazi u desetu sezonu, a Epic navelike golica maštu igrača

Hrvoje Smoljić 30.07.2019.   •   1 komentara


Epic navelike golica maštu igrača teaser slikama za desetu sezonu Fortnitea koje potencijalno nagoviještavaju povratak u prošlost, ali i upravljanje divovskim robotima.

Epic polako golica maštu za desetu sezonu popularnog Fortnitea. Dok je prva teaser slika dala naslutiti povratak na Dusty Depot mapu koja je bila uništena za vrijeme njegove četvrte sezone – druga donosi nešto mnogo uzbudljivije.

Naime, na njoj su vidljivi znakovi koji simboliziraju Visitora, tj. popularni legendarni skin iz četvrte sezone. Osim toga, vidljiva je i sjena divovskog robota koji nimalo ne liči na onog viđenog na samom kraju devete sezone. Čini se kako se ne radi o skinu već o nečem mnogo značajnijem.

Mnogi se naravno nadaju mechovima kao upravljivim vozilima. Tu je i mogućnost kako se radi o nekakavom world bossu kojeg će igrači morati zajedničkim snagama poraziti. Zasad je sve spekulacija, ali brojni igrači došli su do zaključka kako će tema sezone biti pojava vremenskih anomalija uzrokovana događajem na kraju devete sezone.

U svakom slučaju, nećemo morati čekati dugo kako bi saznali budući da nas od početka dijeli tek nekoliko dana.

Komentari (1)

  • musava_ribica

    30.07.2019 - 23:17

    Prvi teaser su objavili na World Cupu uzivo. Cini se kako ce milijune ljudi uhvatiti nostalgija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?