HCL.HR

U Forzi Horizon 4 od sada možete kreirati vlastite utrke

Pero Mlinar 25.10.2018.   •   0 komentara


Forza Horizon 4 dobila je zakrpu kojom je omogućeno stvaranje vlastitih utrki i pripadajućih im ruti, a dodan je i novi Horizon Story.

Forza Horizon bila je uvijek takoreći sinonimna sa velikim i prostranim svjetovima, od samoga začetka serijala bogata raznovrsnim utrkama, događajima i sličnim sadržajem. Taj je ipak uvelike ovisio o želji tvoraca, a ne igrača, jer je tako primjerice tek s Forzom Horizon 3 uvedena mogućnost personaliziranog prilagođavanja utrka, korisničkog određivanja parametara kao što su njihova pravila ili u njima korišteni auti.

Mogućnost stvaranja u potpunosti vlastitih utrka s posve novim rutama u serijalu pak nije bila moguća do jučer, kad je novom zakrpom Forzi Horizon 4 pridodan taj dodatak pa je sad moguće izrađivati vlastite utrke. Igrači odsad tako mogu stvarati vlastite utrke na različitim vrstama terena (asfalt, zemlja, cross-country) što se odvija na način da se sjedne za volan pa se vožnjom u automobilu trasiraju staza i odrede njezine kontrolne točke.

Osim toga, nova je zakrpa donijela sa sobom i jedan novi događaj, takozvani Horizon Story, smješten na Broadwayu i održavan kao svojevrsna proslava tradicije britanske automobilske industrije, odnosno pripadajućih joj automobila. Da bi se postalo sudionikom te priče potrebno je pak najprije dosegnuti 50. nivo u igri, a nagrada je automobil Bentley 8 Litre.

U novu zakrpu za Forzu Horizon 4 uključene su naravno i brojne ispravke grešaka te optimizacije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?