HCL.HR

Fotografija ovce sugerirala je skori dolazak proste igre na PC

Pero Mlinar 04.01.2019.   •   4 komentara


Ako se upustimo u tumačenje po frojdovskom znakovlju, fotografija ovce koju je Sega objavila nedavno mogla bi označiti skori dolazak serijala Catherine na PC.

Nije šala, slušajte. Koliko god da zvuči bizarno, prije nekoliko dana Sega je na Steam stranicama Bayonette objavila fotografiju ovce koju vidite gore. U devedeset i devet posto slučajeva tako nešto bismo ignorirali, prozvali zanimljivim kuriozitetom tvoraca ili iskoristili onu samorazumljivu riječ – “Japan”. U slučaju Sege i ove ovce, međutim, to neće proći.

U posljednje vrijeme Sega aktivno radi na dovođenju konzolaških ekskluziva na računala. Dobili smo Yakuzu, dobili smo Bayonettu. Razlog zašto pak navedena slika sugerira skori dolazak Catherine na tu istu platformu treba se tražiti u tome što je naslov smješten u svijet snova u kojem obitavaju antropomorfizirane ovce. Bee.

Ove godine na PS4 i Vitu stići će Catherine: Full Body pa se može pretpostaviti da će isti naslov završiti i na računalima. Problem nastaje nakon što se prisjetimo da je prošle godine Sega u Australiji registrirala višeplatformsku verziju Catherine Classic tako da više ne znamo koji nas naslov čeka. Ako je suditi po serijalu Yakuzi, moguće da jedan i drugi. Odnekud ipak treba početi pa kad saznamo konkretnije informacije, obavijestit ćemo vas.

Za blažene koji ne znaju, Catherine je prostački puzzle naslov, jedan jedini, u kojemu glavni lik ima noćne more od toga što se zaljubio u curu s krivim imenom. Otprilike. Ovaj trailer će vam sve reći – samo trebate znati japanski.

Komentari (4)

  • lliquid_

    04.01.2019 - 18:29

    Mozda novi Goat Simulator

  • trulex

    04.01.2019 - 20:38

    Ja danas jeo janjetinu

    • karlod1997

      @trulex, 05.01.2019 - 15:51

      jel bar prijala?? hah

  • Strahinja Radonjic

    04.01.2019 - 21:24

    Goat Simulator: Sheep Edition.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?