HCL.HR

G2 osvojio MSI i postao drugi zapadnjački LoL tim s internacionalnim pokalom u svojoj vitrini

Stjepan Fikter 19.05.2019.   •   2 komentara


Razmak između zapadnih i istočnih timova se smanjuje jer su se u Mid-Season Invitational finalu sukobili Team Liquid i G2 od kojih je potonji pokazao punu snagu i bez ikakvih problema osvojio prvi internacionalni naslov.

Mid-Season Invitational 2019

Nakon osam godina, u Riotovoj produkciji League of Legends turnira opet su se našla dva zapadnjačka tima. Ovogodišnje finale Mid-Season Invitational turnira pripalo je Team Liquidu koji su uspjeli u polufinalu poraziti prošlogodišnje svjetske prvake IG. S druge strane G2 uspio je poraziti SKT i tako osigurati svoje mjesto.

Može se reći kako su zapadnjački LoL fanovi dugo čekali na ovakav ishod i očekivalo se interesantno finale u kojem bi oba finalista mogli pokazati svoje najbolje vještine. Nažalost po fanove Team Liquida to se nije dogodilo jer je G2 bez ikakvih problema podigao svoj prvi internacionalni pokal. Američki tim kroz tri meča nije uspio nikako odgovoriti svojim europskim rivalima koji su ih porazili na svim poljima i time postavili velika očekivanja kada budu nastupali na ovogodišnjem LoL svjetskom prvenstvu.

Ovim putem želimo čestitati i Luki “Perkzu” Perkoviću koji je početkom ove sezone i promijenio poziciju unutar tima te preuzeo ADC ulogu kako bi na njegovo mjesto mogao doći Rasmus “Caps” Winther koji je prošle godine igrao u finalu svjetskog prvenstva za tim Fnatic.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • TopkeBosanac

    20.05.2019 - 00:03

    Lako je sjedit i tipkat de ti njima prika dodaj motiku i lopatu da vidimo ko je za zenit.

  • 6Paprika9

    20.05.2019 - 13:45

    Ja sam pokusao igrati LoL nakon 5 godina pauze, al sam skužio da mi desna ruka “šteka” pa sam se vratio point and click avanturama 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?