HCL.HR

Game of Thrones će dobiti svoju VR igru

Zoran Žalac 31.05.2019.   •   5 komentara


HBO će ovih dana lansirati prvo pravo VR iskustvo u svijetu popularne serije Game of Thrones, ali ne za sve platforme.

Najavljena je nova Game of Thrones igra! Ali, prije nego zapalite svoj mač i krenete na vojsku kostura i ledenih zombija, treba znati da je “Beyond The Wall” prije svega VR igra i ekskluzivna je za pretplatnike usluge Viveport Infinity te ju se može igrati uz HTC Vive ili Oculus Rift uređaje.

Sad kad se većini uzbuđenje smanjilo, možemo objasniti o kakvoj se igri radi. Standardno za VR naslove, igra se iz prvoga lica i tamani se neprijatelje koji dolaze pred vas. Borite se u ulozi člana Night’s Watcha, imate vatreni mač i s njime režete protivnike kakve ste mogli vidjeti i u seriji, uključujući onog zombi-medvjeda.

Za sada nema naznaka da bi Beyond the Wall mogao dobiti izdanje za jeftinije VR uređaje, no ako ste fan Game of Thronesa – ne očajavajte jer je još jedna službena igra u razvoju i ta vjerojatno nema nikakve veze s virtualnom stvarnošću.

Komentari (5)

  • vojnovic4

    31.05.2019 - 12:16

    Da baren ima i za PSVR

  • vragec25cro

    31.05.2019 - 13:15

    Da barem naprave igru u stilu Age of Conan.

  • SlucajniProlaznik

    31.05.2019 - 18:59

    Nadam se da ovo neće biti samo iskorištavanje imena serije.

  • AdvCool

    31.05.2019 - 23:33

    Nazovu igru po sporednoj priči u seriji ????? Koga to zanima ? Koji je smisao uopće ići preko zida kada znamo da su to slabići i da doslovno nemaju nikakav utjecaj na završetak 8 sezona duge serije

  • funky0308

    01.06.2019 - 10:55

    Nekako mi se cini da ce GoT imati slicnu sudbinu sto se igara tice kao i StarWars zadnjih godina. Nalijepi ime na bilo sto i udri. Vidjeti cemo pravu GOT igru uskoro i stvarno se nadam da ce biti dobra, da ceno odabrati s kojom lozom igramo, da ce biti i borbe i spetkarenja i da ce igra zasluziti ime koje nosi. Ovo, kao jedna besplatna reklama koja bi dosla na sve VR uredjaje jos nekako, ovako bas ne, barem sto se mene tice

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?