HCL.HR

Gears of War 4 već je sada dostupan za preuzimanje

Zoran Žalac 28.09.2016.   •   1 komentara


Korisnici Xbox One konzole koji su naručili digitalnu verziju Gears of Wara 4 mogu je početi skidati već sada, dok će igrači na PC-u morati malo pričekati.

gears-of-war-4-multiplayer

Gears of War 4 bit će igra robusne instalacije – na Xboxu će težiti 54,6 gigabajta, a na PC-u velikih 80 GB (to je očito cijena pravih 4K tekstura). Microsoft je stoga već odlučio omogućiti kupcima da počnu preload, odnosno ranije preuzimanje igre, 12 dana prije njezinog izlaska. No, to za sada vrijedi samo za Xbox publiku, dok će igrači na PC-u priliku za preload dobiti nešto kasnije.

U vezanim vijestima, šef Xboxa Phil Spencer na Xbox Fanfestu u Australiji dao je naznaku kako Gears of War serijal neće još dugo biti vezan isključivo za jedan žanr. Čini se kako bi Microsoft mogao kopirati shemu Halo franšize koja uz glavni serijal ima i niz spin-off projekata kao što su Halo Wars ili Halo: Spartan Assault, a Gears of War 4 mogao bi postaviti temelje upravo za nešto takvo.

Komentari (1)

  • Silverthorn

    29.09.2016 - 08:39

    Pa naravno. Onda debelo naplacuju ko oce ko ranije igrat. 100 € kosta. a neki bolesnici kupuju inace nebi nudili. Tako kod Forze 3 100 € mozes igrat 22. 9 .2016 a izlazi 27.9.2016.

    Kad je izisla bilo je kupit za 55 €i to fizicka verzija koju mozes prodat.
    Da mi je znat koje li su to mute i idiotare sto kupuju i to im podrzava .Nista nego jadno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?