HCL.HR

Generation Zero je SF pucačina s tonom osamdesetih

Zoran Žalac 07.06.2018.   •   6 komentara


Švedske su se mašine probudile i pobunile protiv čovječanstva u novoj igri tvoraca Just Cause serijala. Pripremite ekipu!

Tvorci Mad Max i Just Cause igara najavili su svoj sljedeći projekt. Zove se Generation Zero i kooperativna je pucačina smještena u otvoreni svijet. Tematski pripada znanstveno-fantastičnom žanru, a stilski se fura na osamdesete godine.

Zaplet Generation Zeroa na prvu zvuči simpatično. Divlje mašine vrebaju švedskim selima! Netko ih treba zaustaviti koristeći taktike gerilskog ratovanja. Netko ste vi i još troje drugih igrača, ako želite igrati kooperativno, ili sami ako želite Rambo pristup.

Igra će koristiti isti APEX pokretač iz Just Cause igara (nadamo se uz mnogo bolju optimiziranost), a bit će u stanju stvarati nepredvidive vremenske uvjete, kompleksno ponašanje umjetne inteligencije, simulaciju balistike i sve ostalo u što ćemo vjerovati kada to vidimo na djelu.

Generation Zero svoj će otvoreni svijet simulirati s trajnim posljedicama, a developeri kao primjer navode da igra neće stvarati nove protivnike svaki put kad u nju uđete, pa npr. ako jednog neprijatelja oštetite a on pobjegne, tu ćete štetu na njemu vidjeti kada ga ponovno susretnete.

Generation Zero u planu je za PC, PlayStation 4 te Xbox One platforme, a trebao bi izaći u 2019. godini.

Komentari (6)

  • NeoGames

    07.06.2018 - 17:25

    Cak im trailer nije optimiziran ???

  • vragec25cro

    07.06.2018 - 19:37

    Bolje da je samo singleplayer.Na just cause me živcira jedino spajanje na internet i gubitak konekcije tu i tamo(singleplayer)

  • Apocalypse4987

    07.06.2018 - 20:17

    ovo i nije tako loše, barem šta se tiće tematike i određenog broja neprijatelja

  • funky0308

    07.06.2018 - 22:02

    Super ideje i odlican engine kojega, ocito, bas i ne znaju iskoristiti kako treba, to “ne znaju” ne znaci doslovno, naravno. Bas si sada kontam da Vampyr ima izmjenu dana i noci, vremenskih uvjeta te fore s protivnicima, koliko bi bolja igra bila (nije losa ni ovako). A ovo ne zvuci na kraju ni toliko lose ali ne kuzim da li te masine kontroliraju drugi igraci ili su sve bootovi i NPCi?

  • karlod1997

    07.06.2018 - 23:16

    odlična trailer, baš me zainteresiralo, nadan se da ima singleplayer

  • SanKa

    08.06.2018 - 10:00

    jebeno izgleda. svidja mi se soundtrack, stranger things vibra. ali kako su mogli bez BR moda ? :p

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?