HCL.HR

Genshin Impact krajem ovog mjeseca dobit će verziju za PlayStation 5

Zoran Žalac 17.04.2021.   •   28 komentara


Paralelno s novim ažuriranjem zvanim Beneath the Light of Jadeite, free to play hit Genshin Impact dobit će svoju verziju za PlayStation 5 konzolu.

Ako ste pratili ranije vijesti o Genshin Impactu onda znate da će ovaj besplatni RPG dobiti svoju verziju za PlayStation 5 konzolu. Sada pak znamo kada će se to dogoditi – odgovor je krajem ovog mjeseca ili preciznije rečeno – 28. 4. Verzija za PlayStation 5 donijet će podršku za nativnu 4K rezoluciju, poboljšane teksture i brža učitavanja igre. Kratko i jasno – bez nekih pretencioznih najava.

Spomenutog datuma Genshin Impact također će dobiti novo proširenje kroz verziju 1.5, kojeg developeri nazivaju Beneath the Light of Jadeite. Ovo proširenje u prvom redu donosi nove suborce – Eulu i Yanfei. Njih dvije imat će svoje priče koje ćemo moći razotkriti te će nam pomagati u borbi s novim neprijateljima.

Fanove će vjerojatno obradovati nova mogućnost izgradnje vlastite kuće. Domove ćemo moći graditi na nekoliko različitih lokacija kao što su Emerald Peak ili Cool Isle. Sređivanje interijera kuće bit će obavezno, pogotovo ako namjeravate pozvati druge igrače u svoje “dvorište”.

Komentari (28)

  • razer1234559

    17.04.2021 - 11:50

    Prekrasna vijest. Igra je Masterpiece.

    • moordrak

      @razer1234559, 17.04.2021 - 21:15

      Masterpice? Neznam. Vuk u janjećoj koži, prije bih rekao.
      Realno,kada otkriješ cijeli svijet, otvoriš sve škrinje, riješiš sve puzlice, a to je nakon tridesetak sati, nemaš više što raditi u Genshinu. Cijelu igru možeš glatko prijeći sa početnih par likova. Da, zaraditi ćeš kojeg novog protagonista i tu počinje navlakuša. Što ih imaš više i što ih više podižeš to grind postaje sve žešći i žešći. Prije ili poslije upadneš u zečju rupu bez dna. Grind dozlaboga u najgorem mogućem obliku. Ovi novi AC-ovi su podosta grindy ali Assassins creed je mala usrana beba u pelenama prema ovome. I tu nije kraj priče.
      Digla se cijela bura svojevremeno radi loot boxeva, a ovo, ovo je brate mili 1000 puta gore i nitko da zucne protiv kineza. Mislim nemoj me krivo shvatiti, igram Genshin negdje od sredine prvog mjeseca, potrošo sam do sada nekih stotinjak eura na ingame gluposti i nedam im više ni centa. Što im daješ više para to se dublje uvlačš u sranja. Katastrofa-. Igra koja se bazira na stvaranju žestoke ovisnosti o kockanju. Ako nemaš samopoštovanja, ovo je masterpice za navući se na podlo osmišljeni gacha sistem i izbiti si pritom hrpu para iz novčanika. Već nakon prvih desetak sati vidiš kako stoje stvari. I onda t ova igra dobije PEGI 12. Pa da nekom nebih majku opsovao.

    • MasterHELL

      @moordrak, 18.04.2021 - 01:31

      Igra jeste Masterpiece kada je uporediš sa ostalim Gacha igrama, što ona i jeste. Većina gacha igara je u fazonu “plati za još gameplay-a”, ovdje barem ne moraš potrošiti ni centa da prelaziš quest-ove. Uostalom F2P je, a ne plati 60€ pa plaćaj još.

    • moordrak

      @MasterHELL, 18.04.2021 - 18:22

      Kinezi su prodaju dodatnih sadržaja pretvorili u znanost i onda sve nakraju začinili kockom jer se oni obožavaju kockati. Konkretno u Genshinu, napali su upravo onaj dio koji europljani najviše vole: skupljanje i napredovanje likova.
      Questovi u Genshinu su toliko banalni da me je uopće sram reći da sam ih prelazo. Pokupi 3 cvijeta sa livade ili daj mi jednu jabuku ili odi do točke A ubij ljigu i vrati se nazad ti nazivaš qestovima?! C’mon! Ekipa razapinje zapadnjačke RPG-ove radi takvih pizdarija.
      Questovi u konačnici, tj kasnije u gameplayu apsolutno nisu važni. Ograničen si resinom (160 denevno je puno premalo), artefaktima, ascension materijalima te kombinacijom likova. Nemoguće je igrati sa nekim kombinacijama u nekim situacijama, mislim prvenstveno na Spiral Abys ( a i ta domena je jednokratna). Potrebno je imati najmanje dva jaka seta likova. Znači što ostaje? Dnevno farmanje regularnih domena i bosseva koje odradiš za pola sata uvrh glave. I tako cijeli tjedan. Resin treba ukinuti ili makar povećati jer ovo sada je nakarada.
      Mislim da je veliki broj ljudi napusto Genshin jer ne vide smisao dalje lupati praznu slamu. I ja sam među njima. Kada dođu novi sadržaji, odigrat ću ih sa likovima koje imam, do tada, imam hrpu drugih stvari za prijeći.

    • macgyver

      @moordrak, 18.04.2021 - 20:32

      To s ogranicenim resinom nije tolko losa stvar imo. dnevno odigras pol sata – sat dok obavis dnevne misije i to je to, neces je igrati 10 sati dnevno. I tako dan po dan, malo po malo si skupljas resurse da razvijes likove da postanes jaci da rjesis spiral abyss (koji nije jednokratan, zadnja 4 levela se resetiraju svaka 2-3 tjedna). E to sto bi svi htjeli u dva dana razviti likove na max, to je druga stvar. Chill i lagano naprijed. Ima dosta vremena. Igra ce i tako jos godinama dobivati nove sadrzaje

    • moordrak

      @macgyver, 18.04.2021 - 22:12

      Je i onda dobiješ hydro damage bonus sa dvostrukim defom i helthom na zlatnom gobletu fire ili electro seta. Za izračunati damage treba zavidno znanje matematke… Bez brige, na sve su kinezi mislili 🙂
      Ma kakav crni chill…Frende moj, tim tempom kojeg ti zamišljaš, trebalo bi ti jedno 100 godina za podignuti sve likove iz prašine 🙂 Svega imam ali vremena imam najmanje. Za 3 regije im treba 7-8 mjeseci. Baš imam živaca čekati dvije godine dok oni pokažu svih 7 regija Teyvata i izbace još jedno 60 likova u međuvremenu. Santa Barbara na kineski način 🙂 Btw, kada sam počeo koristiti ekselicu za izračun ukupnog damagea, rekao sam stani malo, što ja to radim? Otišao je Genšin iste skeunde na brisanje … Ma nema Boga da im se više vratim dok sve ne otkriju.

    • macgyver

      @moordrak, 19.04.2021 - 13:16

      Ako hoces igrati samo pricu i questove, to mozes proci bez previse grinda, ne trebas bogznakakve dobre atrifakte, samo malo podignes ono sto dobijes i talente, a vecinu materijala za neko osnovno levelanje tih stvara dobijes kroz pricu i questove. Ubacis par resin domena na dan i to ti je dosta.
      Ako hoces prolaziti Spiral Abyss, da, tu trebas dosta vise grindati za dobre artifakte i za zadnjih par levela talenata, ali ni tu ne trebas savrseni artifakt, a neces ga ni dobiti. Kad dobijes neki dovoljno dobar, s glavnim statom i dva-tri substata koja trebas, dignes ga lako jer si prije njega izgrindao dosta smece artifakata, kao sto kazes, hydro dmg bonus na anemo artifaktu s duplim def i elemental mastery.
      A sta se tice toga da im treba po par mjeseci za regiju, mislim vecina igara je u razvoju 3-4 godine, tako ce biti i ova, samo sto su je oni izbacili vec nakon par mjeseci razvoja kad su imali 15% igre gotovo zato da te onda cijelo vrijeme navlace da kupujes likove i trosis pare, pa bas kad mislis da imas savrseni team, hop, evo novog puno jaceg lika i novi artifakt set pa sad grindaj ili plati ponovo za njih. Normalno, nitko ti ne brani da je odigras tek kad izdaju sav sadrzaj (tako i ja radim sa svim ostalim igrama), ali ovu sam poceo igrati odmah i igram je sad vec preko 3 mjeseca aktivno i vjerojatno cu tako jos neko vrijeme dok ne budem zadovoljan s teamom, a onda cu prestati jer necu vise imati koga za razvijati 🙂
      Ali i u tom vremenu ima dosta time limited evenata, neki su dosta zabavni, a i daju resurse koji ti trebaju za dobivanje i razvijanje likova. Ako je sad 4 godine budes ignorirao i onda dodjes, ponovo ces biti na nuli sta se tice likova, niti ces imati dobre likove ni resurse.
      Dosta sam se raspisao sad i ne znam vise ni sam sta sam htio reci 🙂 ali valjda da je igra zabavna i da je i zamisljena tako da je igras malo po malo, a ne sve odjednom. I naravno da ti izvuce novce, to joj je glavni cilj, ali tako je sa svim igrama, a ova je bar besplatna u startu i mozes je cijelu proci f2p ako si strpljiv.
      E da i procitao sam na redditu navodni leak da je prvi plan bio da prica traje 5 godina, a da su onda produzili na 12 godina, tako da ces mozda morati cekati i dulje nego mislis ako je hoces odigrati tek kad bude gotova

    • MasterHELL

      @moordrak, 19.04.2021 - 16:24

      Igra je RPG gacha sistema i uvijek će takva biti, Kinezi i žele da se ti uloguješ u igru , odigraš 1-2 sata, i tako dnevno (postoji razlog zašto je na mobilnima).
      Genshin ne treba porediti sa ostalim igrama različitog žanra. Ne možeš porediti Fortnite sa TLOU, ali možeš sa Apex-om, jer je isto ruho.
      Ja npr. koji sam odigrao većinu gacha igara, mogu reći da se genshin preveliko ističe, i sigurno će se buduće gacha igre praviti po ovom kalupu.
      A što se tiče kockanja, nije to ništa novo u gaming svijetu. Igre kao što su Fifa i Nba 2k kupe milijarde zahvaljujući kocki.

    • moordrak

      @MasterHELL, 19.04.2021 - 17:31

      I’m bitching a bit. I know. Sorry svima ako sam bio naporan 🙂 Moram biti korektan jer sam iskreno uživao u Genshinu nekolko mjeseci. Kinezi se stvarno trude održati igru živom. Jasno je da na nečemu Mihoyo mora zaraditi. Potrošio sam neku lovicu, ne previše, za ingame iteme i nije mi žao zbog toga jer sam na taj način podržao solidan proizvod. Zaslužili su. Genshin je vrlo zabavan naslov prekrasnog svijeta. Svakako bih preporučo zaigrati. Jednino na što treba paziti je dubina na koju ćemo “zaroniti” u igrin svijet jer vrlo brzo stvari izmaknu kontroli.

    • MasterHELL

      @moordrak, 20.04.2021 - 02:17

      Naravno, treba paziti da se ne padne u ovisan svijet kocke. A kockanje prepustiti ljudima sa youtube-a i twitch-a, jer njima se pak vraća ta uložena suma

  • Allastor Cota

    17.04.2021 - 13:39

    Čeka se verzija za switch.

  • moordrak

    17.04.2021 - 20:25

    Zoki, najzanimljiviju vijest si preskočio 🙂 Simpatično. Najvljena je, točije, vidjeli smo teaser za novu regiju Inazuma, jednu od sedam regija Teyvata. Napokon ćemo upoznati trećeg archona Baala. Iskreno, to mi je veća vijest nego da su ubacili dva nova Novi likovi su nja, jer ih je inako moguće dobiti isključivo gacha sistemom.

  • SekiraCRO

    19.04.2021 - 00:09

    Igra je vrhunska, svaka cast MiHoYo-u! Igrao sam gomilu (ali stvarno gomilu) Gacha igri, ova definitivno je jedna od najvise F2P friendly koje sam igrao. Komentar sa 30 sati igranja mi definitivno ne stoji. Utukao sam u igru preko 100 sati igre(vjerojatno sam blize 200) i jos nisam otkrio sve regije na 100% (questove i main content jesam). Stalno dodavanje novih evenata, sadrzaja, mini igri, svega se rijetko vidi na AAA naslovima a kamoli u F2P igri. Resin mi ne smatra jer mi je igra vise od konstantnog grindanja domena i artefakata. Također igra je single player iskustvo 95% – 100% vremena i nema pressinga da imas sve max izlevelano. Kad izlevalas super, nikud ti se ne zuri. Igra ima planiranog contenta za iducih 3-5 godina sigurno i radije bi da mi dodavaju sve na kapaljku nego da mi bace sve odjednom pa da no-lifeam par mjeseci i onda kukam kako nemam sto za raditi. Sto se grindanja tice – gotovo sve live service igre to imaju, nije to nista strano niti novo u industriji. Barem se ovdje ne moras uspoređivati s drugima nego igraj kako te volja. Definitivno po meni jedna od boljih igara u zadnje vrijeme, steta sto ima stigmu Gacha igri jer je puno vise od toga.

    • moordrak

      @SekiraCRO, 19.04.2021 - 20:12

      Onih 30 sati je bilo na moj račun garant 🙂 Ti si odigrao masu gacha igara ja sam odigrao masu rpg-ova pa istraživačke igre prelazim sistematski i promišljeno paralelno radeći više stvari. Faza istraživanja i otkrivanja u Genshinu nije ničim ograničena, za razliku od leveliranja koje ima masu zidova. To nije toliko vidiljivo na nižim nivoima ali čim dođeš na level 80-90 postane jasno koliko moraš “raditi” da bi napredovao. Napredovati moraš jer da samo odrađuješ dnevne zadatke, level svijeta svejedno raste (Adventure rank).
      Mogu zaključiti da je tebi bitno da je sve džabe. Ok. Vidiš, meni je bitno zaokružiti cjelinu i ići dalje. Genshin je tako osmišljen da kraja nema.
      Prije ili poslije ćeš doći do tih 100% svega i što onda? Imati ćeš hrpu likova sa kojima ćeš poželjeti igrati. Onda ćeš zaključiti da si zapeo jer nemaš dovoljno materijela i da ih nećeš dobiti niti u tjedan niti u mjesec nega da ih moraš kupiti e onda ćeš doći di sam ja sada. Ebiga. Ti ćeš gameplay razvući na 300 sati da dođeš do te razine, meni je trebalo 70. Nemam toliko vremena ulagati u igru bez kraja i konca. Iz istog razloga sam prestao igrati Destiny 2.

    • SekiraCRO

      @moordrak, 20.04.2021 - 01:14

      I ja sam prestao igrati Destiny 2 i savršeno mi odgovara laganini tempom igrati Genshin. Ne volim min-maxanje niti optimalno farmanje ili bilo što drugo. Ako mi se rade questovi radim njih. Ako mi se skuplja cvijeće cijeli dan onda radim to. Nema drugih igrača s kojima se uspoređuješ kao što ima u D2. Igraš svojim tempom, laganini sat dva dnevno i super mi je to. Nije mi ni problem potrošiti pare na igru, kupujem season passove i to mi je dovoljno, ne mislim bacati stotine eura samo da dobijem lika koji mi se sviđa. Ako dođe – super! Ako ne, nikom ništ. Ovako uživam u svijetu, zanimljivom gameplayu i isprobavanjem buildova (koji mi ne moraju biti perfect rollovi, bitno da su donekle OK) i nakon tih sat dva što odigram mogu dalje raditi druge stvari ili igrati neku drugu igru. A ako mogu tako laganini uživati u igri još godinama onda tim bolje! Igra je dovoljno darežljiva da imam većinu stvari koje mi trebaju, ono što nemam odfarmam svaki dan. Nije mi dosadno, zabavljam se i ne opterećujem stvarima koje mi nisu bitne. Tako da nakon D2 mi je igra savršeno legla. U online igrama ionako nema nikad kraja pa mi ni nema smisla žuriti k istom. U Genshinu bi se moglo reći da sam došao do “kraja” pošto sam AR56 i World level 8 no još uvijek mi je gušt igrati.

    • moordrak

      @SekiraCRO, 20.04.2021 - 09:26

      AR56? Čuj, nisam ni ja baš od prekjučer, ali nice try!

    • Stefek

      @moordrak, 20.04.2021 - 11:38

      Evo i ja sam bio AR53, ali sam odlučio izbrisati account. Igra je jako zabavna i prelijepa,ali stvara veliku ovisnost (bar za mene)

    • moordrak

      @Stefek, 20.04.2021 - 16:19

      A jebiga… krvo je otišao komentar…. jedno polje ispod pogledaj 🙂

    • SekiraCRO

      @moordrak, 28.05.2021 - 17:29

      Isprika radi netočnog navoda, nisam htio nikog triggerat, omakla mi brojka. AR55 + cca80%. Je, kasno komentiram, ne visim bas na portalu. Diskusija odavno zavrsila al eto ostao mi post u history-u pa cisto da se ispravim.

  • moordrak

    20.04.2021 - 16:18

    Ma upravo to. Osim ako nisu nešto jučer promijenili, za AR55 i 56 treba 491.300 AR XP-a a to je za 40.900 više od onoga koliko ukupno treba za cijelu igru od AR1 do AR54 zato mu ne vjerujem . Stari moj, to je da se us*reš od grinda, ali bitno da se on ne bavi stvarima koje nisu bitne 🙂 Ak je tako dobar, evo ispričati ću mi se odmah ali ove brojke se ne mogu postići casual i povremenim igranjem sat-dva vremena kako on to piše. Ja sam stao na prvoj trećni AR50, uspio sam levelirati dva lika na 90 jer to je nakaradno koliko resusrsa trebaš za svakog lika ( a imam ih 19). Potrošio sam sve knjige i sve kristale. Od svih banera koji su bili ovih par mjeseci jedino sam dobio Hu Tao. Od “sretnih” izvlačenja pala je Keqing. Njih dvoje su mi main štetočine. Imam Fishel ali nemam je sa čime levelirati. Monu isto tako.Chongyuna. Da ne nabrajam dalje. Većna likova je C0 osim travelera a i za nega dignut na C6 kao anemo i geo treba hrpetina svega. Kad wishas zapravo, moliš bogove Genshina da ti ne dropaju novog lika jer ga nemaš sa čime podignut 🙂

    • Stefek

      @moordrak, 20.04.2021 - 16:36

      Ja sam imao skoro sve likove,falio mi samo Diluc,Xiao, Venti i HuTao. Nekoliko je bilo i C6. Kupio nekoliko Welkin Moon (90 primogems dnevno) Stvarno je grind nepodnošljiv,s time da je dobra oružja skoro nemoguće nabaviti, jedino putem Wisha. Mrzim to da te igra forsira na svakodnevno igranje (resin I daily questovi) A tu su i stalno nekakvi eventi. Meni je to bilo sve skupa malo prenaporno bilo…

    • moordrak

      @Stefek, 20.04.2021 - 17:27

      A dobro je bilo dok je trajalo. Zaravo, najvše sam se zabavljao dok sam prelazio priču. Kad sam iz dosade počeo kombinirati i istraživati što je još moguće, e onda je sve otišlo kvragu. Blaženo neznanje 🙂

    • macgyver

      @moordrak, 21.04.2021 - 00:27

      Lol, pa ne trebaš sve likove dignuti max, nije ni čudo da si pregorio ako si to radio. Dva main DPS lika dignes do 80/90 što prije, ostalih 6 support likova dignes prvo do 70/70 ili 80/80 sto nije preteško i onda polako dalje kako stigneš, a neke mi ne treba dalje. Jedino za što je stvarno potrebno puno resursa je dignuti lika na ascension 6 i onda do levela 90 (iako mnogi kažu da nije potrebno do levela 90). I zadnja 2 levela talenata su dosta grinda al isto nije potrebno kod većine likova

    • Stefek

      @macgyver, 21.04.2021 - 07:49

      A gdje su ti još artifakti,oružja i Mora? Nije dosta dignut lika do levela 90. Igra ima trenutno 30 likova,a to će se sigurno još povećat. Koje likove ćeš izabrat da ti budu glavni? A što ako dobiješ novog lika na Wishu ili constelation za stare likove? Opet kreće sve ispočetka. Ali je najgore da ti igra ne dopušta grindanje i farmanje (resin)

    • macgyver

      @Stefek, 21.04.2021 - 12:37

      Oruzja je relativno lako dignuti, artifakte jos lakse (za njih trebas samo druge artifakte, nema ascension gluposti). Mora moze faliti, ali s vremenom se skupi kroz questove.
      Rekao sam vec, ovo nije igra u kojoj ces u 2 dana dignuti sve likove i oruzja na max i preci je za dva tjedna. Ovo je igra koju ces godinama igrati malo po malo i polako dizati sve (ili mozda neces, mozda odustanes, ali oni su je tako zamislili). Zato i ima tako malo resina, da se moras stalno vracati igri (ili platiti da ga dobijes vise).
      Sto se tice likova, znas otprilike koji likovi ti se svidjaju i koje hoces razviti. Ako ih sad nemas, cekas da ih dobijes. Neces razviti neke random likove samo zato jer ih imas, odnosno hoces tolko da mozes prelaziti igru, negdje do lv 70/70 ili 80/80 sto i nije preskupo, ali neces sve na lv90. A svi 5* likovi ce prije ili poslije dobiti svoj banner gdje ces biti siguran da ces ga dobiti, naravno ako si ustedio dovoljno primogemsa, a ne trosio na gluposti. Npr. ja sad znam da kao drugog main DPSa hocu Hu Tao ili Diluca i sad cu stediti primogeme dok se njihov banner ne pojavi, a necu bezveze potrositi sve na Childea samo zato jer je njegov banner sad aktivan. Ili eventualno ako se pojavi neki 5* main DPS koji mi se cini jos bolji, ali zasad takvih nema. 4* likovi se jos puno cesce vrte u bannerima i vec ces ih dobiti.

    • Stefek

      @macgyver, 21.04.2021 - 13:23

      Znam da je oružja lako podignuti,ali sam mislio na to kako ih je teško nabaviti, pogotovo 5*I artifakti se relativno lako levelaju,samo što je skoro nemoguće dobiti dobar artifakt. Sve pet,znam da je to igra koja će se igrati nekoliko godina. Meni ne pada napamet utrošiti 1000+ sati na jednu igru,skoro stalno jedni te isti sadržaj i još moram igrati svakodnevno. Ja igram plejku nekoliko sati tjedno,kad mi je dosadno. Ja sam bio previše ovisan o Genshin Impact-u,i zato sam ga obrisao.

    • moordrak

      @macgyver, 21.04.2021 - 10:17

      Support likovi tipa Barbara, Sucrose, Diona, Chongyun,Xingqiu, Benet svi oni mogu ostati “mali”. Ionako se samo lupi njihov burst ili skill i vraća se se na main DPS-a. Doduše, to je sve super i krasno ako imaš 5 star likove jer su oni štetočine za poludit. Ebiga. Ja ih većinu nisam dobio zato sam morao drugačije kombinirat tu i je zajeb. Ne možeš znati što ćeš dobiti a 4star likovi su 4star likovi kako god okreneš. Low level activity odnosno world exploration nećeš raditi dovijeka. Već kada kreneš sa farmanjem artefakata priča se mijenja. Pusti ljubičaste i plave, govorim o zlatnima. Razlika u gameplayu je DRASTIČNA. Jednostavno nemaš što raditi sa likovima lvl 70 u activitiyima na 90 i više. To je jednostavo tako 🙂 . Nu dobro. Da sada krećem ponovno igrati Genshin, kompletno bih ignorirao AR. Puno manje grinda onda ima 🙂

    • macgyver

      @moordrak, 21.04.2021 - 12:43

      Vec sam rekao u postu gore, 5* likove neces dobiti sve nego se moras odluciti kojeg hoces i onda stedjeti primogeme dok se njihov banner ne pojavi. A kad se pojavi, znas da ces ga dobiti u najgorem slucaju nakon 180 zelja, a vjerojatno i prije. A toliko primogemova se da ustediti za 2-3 mjeseca.
      A to sve pada u vodu ako ne mislis raditi abyss. Jer samu pricu mozes proci i samo s besplatnim likovima koje si dobio na pocetku, ne trebas ni raditi lv90 domene jer ne trebas zlatne artifakte nego samo neke ljubicaste koje vec skupis negdje.
      Kuzim sto hocete reci, ja sam isto naviknut na igre tipa AC ili Far Cry gdje nakon 2 dana imas sve skillove na max i sva najjaca oruzja i nakon tjedan-dva si gotov s njom. Ali ovo nije takva igra, ovo je igra koju cete morati strpljivo i pomalo igrati mjesecima ako hocete f2p razviti par likova i njihova oruzja i artifakte na max.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?