HCL.HR

Genshin Impact je najbolja mobilna igra 2020. po izboru Googlea

Zoran Žalac 01.12.2020.   •   5 komentara   •   Industrija videoigara


Google je podijelio nagrade za najbolje aplikacije Google Play Storea, a u kategoriji najbolje igre nagradio je kineski RPG Genshin Impact.

Održana je tradicionalna dodjela nagrada za najbolje aplikacije Google Play Storea, što obuhvaća i kategoriju igara. Prema izboru tima iz samog Googlea, titula najbolje mobilne igre u 2020. pripala je kineskom free-to-play naslovu Genshin Impact, koji se od pojave brzo prometnuo u igru s najvećom zaradom u 10. mjesecu.

Zanimljivo je ipak kako su korisnici Play Storea najboljom igrom nisu proglasili Genshin Impact nego potpuno drugi naslov: SpongeBob Krusty Cook-Off. Očito se nisu svima svidjele gacha mehanike monetizacije u Genshinu.

Osim kategorije najbolje igre, u Googleu su nagradili igre za najbolju indie produkciju, najbolji casual i kompetitivni gameplay te inovativnost, s tim da tu nije bilo individualnih pobjednika nego su istaknuli po pet igara koje su obilježile 2020. godinu. Evo i tih kategorija:

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Zazusparow

    01.12.2020 - 14:26

    Koliko god bio loš taj njihov sistem dobivanja novih likova/itema/itd. , ostali aspekti poput gameplaya, priče i likova su i više nego odlični

  • delko

    01.12.2020 - 17:03

    Ne mogu ga pokrenuti na Huawei P40PRO, ma sta god pokusao kad dodje u samu igru u jednom trenuku crasha :S :S :S Ako stigne na Huawei APP Galery bice super, u suprotnom ostavljam ad acta 😀

  • CrashLP

    01.12.2020 - 19:42

    Igra je vrh 😀
    Kao day 1 F2P player mogu samo reci da se apsolutno SVE u igri moze komotno rijesavati bez ijedne potrosene lipe…
    Grafika, prica, likova, combat sve top top 10/10

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?