HCL.HR

Smrt u Ghost Recon Wildlandsu postaje trajna posljedica

Pero Mlinar 21.07.2018.   •   2 komentara


Nadolazećom besplatnom zakrpom Ghost Recon Wildlands dobit će novu težinu kojom će se moći znatno otežati igru. U njoj će se naći, primjerice, umiranje koje će biti trajno.

Ubisoft je u posljednje vrijeme nešto darežljiv pa je Ghost Recon Wildlands jedna od onih njihovih igara koje su novim sadržajem popraćene dosta dugo nakon što su se pojavile u prodaji. Osim klasičnih zakrpi kojima se ispravljaju tehnički problemi, ova igra stara godinu i pol još uvijek dobiva različite besplatne novitete po pitanju gameplaya.

Ghost Mode težinom koja će biti uključena u iduću zakrpu otvorit će se tako mogućnost da se igru zaigra u hardcore modu koji će umiranje učiniti nalik onome u stvarnosti. Osim toga što vam neće dozvoliti se reanimirate nakon smrti, mod će igru dodatno otežati na više načina. Primjerice, moći će se nositi samo jedno glavno i jedno sporedno oružje, metci koji ostanu u šaržeru prilikom punjenja oružja otići će u nepovrat, a količina stvari koje će se moći nositi u ruksaku bit će znatno manja.

Ovaj mod svojom težinom vjerojatno neće zainteresirati sve, no i oni koji se baš i ne nalaze u džiru vojnih simulatora, novom će zakrpom dobiti neke nove stvarčice koje su od nešto općenitijeg značaja. Nove mape i nove klase definitivno su uvijek dobrodošle, a jedna od nadolazećih mapa bit će prigodnog snježnog karaktera.

Posljednji veliki novitet trebao bi biti Observer mod koji će streamanju PvP sukoba dati novu dimenziju, jer će omogućiti da se mečevi prate korištenjem free-roam kamere. Znači, ako vam bude dosadno gledati neke luzere, barem ćete moći snimiti lijepe krajolike.

Komentari (2)

  • Joza2410

    22.07.2018 - 01:13

    Konačno malo realnosti u ovim igrama. Ono što je u šaržeru , ode u nepovrat. pitao sam se kad ce to uvesti u igre.

  • funky0308

    22.07.2018 - 13:36

    Ja je i dalje igram, da mi je GRW najbolja igra ikada – nije ali dodje mi svakih mjesec dana da je igram, a posto jos uvijek nisam zavrsio glavnu pricu i dalje mi je zanimljiva. Da se to “lijepo” igrati. One svoje indijance koristim da mi ciste put snajperima iz daljine i rijetko kada ih pustam da me prate kada se spustam u bazu, koristim ih samo kao podrsku i bas mi je dobra igra tako. Svijet je prelijep, raznolik i sve se skupa odlicno vrti. Solidna igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?