HCL.HR

Glumac koji je posudio glas protagonistu Tales of the Borderlands neće se pojaviti u Borderlandsu 3

Pero Mlinar 10.04.2019.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Troy Baker nije pozvan da surađuje na radu na Borderlandsu 3, iako je načelno mogao biti, pošto se u njemu pojavljuje lik kojemu je on otprije posudio glas.

Troy Baker jedan je od poznatijih glasovnih glumaca u industriji video-igara. Možda čak i najpoznatiji. Protagonist u The Last of Us, serijalu Uncharted, Bioshocku: Infinite, antagonist u Far Cryu 4, različitim Batmanima… Praktički da nema svijeta koji nije posjetio, uloge koju nije odigrao. Između ostaloga bio je i na planetu Pandori, u nizu epizodnih igara Tales of Borderlands, gdje je utjelovio još jednoga protagonista, u ovom slučaju zaposlenika tvrtke Hyperion, Rhysa.

Taj će se lik, pokazalo se na foršpanu (dolje), pojaviti i u nadolazećem Borderlandsu 3. Ipak, iako bi nekako za očekivati bilo da će mu glas i dalje posuđivati Baker (koji je između ostaloga rekao „bilo bi super da me iz Gearboxa odluče pozvati“), to nije slučaj. „Žao mi je što ti to moram reći, ali to nisam ja“, odgovorio je na upit jedne osobe koju su, odgledavši foršpan, zanimali detalji o Rhysu. Onda se obratio i studiju, nešto drukčijim tonom: “Nikad to prije nisam napravio, ali ne radi se o meni, nego liku. Želim da onima u Gearboxu bude jasno da, ako već odluče vratiti likove iz Telltaleovih Borderlandsa, trebali bi pozvati i ljude koji su ih stvorili.

Kako je trenutno od sviju likova iz Tales of Borderlands jedino za Rhysa poznato da će se vratiti u Borderlandsu 3, upitno je je li samo Troy Baker ostao bez pozivnice među glumcima. Svejedno, kaže on, “u studiju ne bi trebali tražiti nove glumce bez ikakvoga reda. Kao fanu serijala, takve stvari puno mi znače.”

Komentari (1)

  • trulex

    10.04.2019 - 15:59

    Glasovne glume u borderlandsu bitne ko semafor u gta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?