HCL.HR

Green Hell je preživio early access te uskoro dobiva službenu priču

Zoran Žalac 02.07.2019.   •   3 komentara


Simulator preživljavanja u prašumi Amazone uskoro će biti dostupan za igranje u punoj verziji. Green Hell iz pakla early accessa izlazi u devetom mjesecu.

Na Steamu se prije deset mjeseci pojavila igra Green Hell u kojoj su igrači dobili zadatak preživjeti u divljini amazonske prašume. Iako je premisa igre itekako poznata i dobrano prožvakana, Green Hell je ipak uspio zainteresirati solidan broj igrača te se o toj igri mogu čuti uglavnom dobre kritike.

Sada pak imamo i dobru vijest – Green Hell neće biti jedna od onih igara koje vječno zapnu u fazi early accessa. Izlazak verzije 1.0 bliže je nego smo mislili – igra će u punom izdanju biti lansirana 5. 9. ove godine. Za sada samo na PC-u.

Puna verzija igre donosi značajne novitete, uključujući Story Mode, odnosno kampanju s pričom o potrazi za nestalom ženom, Mijom. Postojeće igrače interesirat će uvođenje Perma-Death težine, a ljubitelje estetike obradovat će nove opcije grafičkog prikaza, zajedno s postavkom za FOV.

Za one koji ne žele potpuno autentičnu simulaciju preživljavanja bit će predstavljene i opcije za težinu igre i pojavljivanje određenih stvari. Primjerice, ako se bojite paukova ili zmija, moći ćete ih individualno isključiti iz igre. Isto tako će biti moguće isključiti različite potrebe, npr. hranjenje, spavanje i sl.

Komentari (3)

  • funky0308

    02.07.2019 - 20:27

    To mi se jos u prvom prikazu ucinilo zanimljivo, ajde bas da vidimo i gotovu igru

  • PppPP

    03.07.2019 - 04:07

    ajde igore zaigraj neku novu survival igru, dosadio je ark :S

  • BeLLicus

    03.07.2019 - 20:43

    A co-op? Rečeno je da će se igra u dvoje moći prelaziti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?