HCL.HR

Green Hell dolazi na Playstation i Xbox sljedećeg mjeseca

Zoran Žalac 27.05.2021.   •   0 komentara


Preživljavanje u gustoj amazonskoj prašumi igre Green Hell od sljedećeg će mjeseca biti moguće i na PlayStation te Xbox konzolama.

Green Hell je jedna od onih igara preživljavanja koja iz nekog razloga nije razvikana na sva zvona, a po mom mišljenju zaslužuje više pozornosti nego daleko popularniji The Forest. Možda tu pozornost dobije dolaskom na konzole, što će se dogoditi 9. 6. ove godine, potvrdili su nam developeri iz tima Creepy Jar. Preciznije rečeno, tada stižu verzije za PlayStation 4 te Xbox One konzole, dok je inačica za Switch vani već neko vrijeme.

Green Hell u verziji za PC još uvijek dobiva dodatne sadržaje (Spirits of Amazonia) i vjerojatno će ih na konzolama dobiti nešto kasnije. Za sada, bit će dovoljna i glavna kampanja koju će igrači na konzolama moći odigrati samostalno ili u dvočlanom co-opu. Priča Green Hella inače prati bračni par Jakea i Miu Higgins koji u prašumi istražuju pleme Yabahuaca, nastojeći otkriti tajnu njihovog dobrog zdravlja. No, stvari nisu onakve kakvima se čine, Mia nestaje (jer to je nešto što Mie u igrama očito rade), a Jakeu se počne činiti da nije prvi put došao u divlju prašumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?